Anderen zoeken vaak naar:
HRM
Personeelsmanagement
Management Training

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 5)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus HR-beleid

Wat is HR-beleid?
Human Resource Management, ook wel afgekort naar HRM, is een term die vaak gebruikt wordt met betrekking tot personeelsbeleid. Veel organisaties hebben hun eigen afdeling personeelszaken die zich bezighoudt met de werving en selectie, loopbaanbegeleiding, arbeidsvoorwaarden en salarisadministratie van personeel. Als Human Resource Manager begeleidt en ondersteun je werknemers in hun loopbaan. Hierdoor sta je vaak tussen twee partijen in: de organisatie die goedkoper en efficiënter personeel wil inzetten en de werknemers die betere arbeidsomstandigheden willen. Om dit goed te kunnen managen en coördineren is het mogelijk om een cursus HR-beleid te volgen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Een cursus Human Resource Management is voor iedereen die actief is op een afdeling personeel en organisatie (P&O) of te maken heeft met personeelsmanagement in algemeen. Voor het volgen van een training HR-beleid heb je bijvoorbeeld een functie als HR-medewerker, HR-adviseur, recruiter, interimmanager of personeelsmanager. Tijdens een cursus HR-beleid leer je hoe je dient om te gaan met de in- en uitstroom van personeel en hoe je gestructureerde functioneringsgesprekken voert. Er wordt aandacht besteedt aan arbeidsomstandigheden, ziekteverzuim en het arbeidsrecht. Daarnaast komen tijdens een training Human Resource Management de volgende onderwerpen aan bod:

 • Personeelsbeoordeling en beloningsbeleid
 • Welke HR-processen zijn er allemaal?
 • Kritische factoren goede personeelsplanning
 • Verschillende managementstijlen en HR-modellen
 • Arbeidsovereenkomst en sociale wetgeving
 • Implementeren van een strategisch HR-beleidsplan
 • Schrijven van een goed HRM-actieplan

Na het afronden van een cursus personeelsmanagement ben je in staat om je huidige personeelsbeleid te analyseren en optimaliseren. Met de kennis die je hebt opgedaan ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die zich voordoen in Human Resource Management. Je hebt geleerd hoe je personeel efficiënter kan inzetten en weet hoe je ze kan motiveren. Als HR-manager weet je hoe je een organisatie effectief doorlicht en kan op basis van deze analyses een concreet actieplan maken.

Incompany training HR-beleid
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus HR-beleid wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!