Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Selectiegesprekken

Het selecteren van personeel is van essentieel belang, het hebben van een sterk team heeft grote invloed op de kwaliteit van de producten/diensten en daarmee op de klanttevredenheid.

De kwaliteit van het personeel heeft vaak direct effect op het bedrijfsresultaat. Het maken van een goede selectie verkleint ook het ongewenste verloop. Dit heeft eveneens positieve invloed op de organisatie, omdat het opstarten van werving- en selectieprocedure tijdrovend en prijzig is.

Toch komt het voor dat organisaties meer tijd besteden aan het uitkiezen van pc’s dan aan de mensen die er daadwerkelijk achter moet zitten. Het zorgvuldig en professioneel uitvoeren van selectie is van groot belang. Ook moet de organisatie het zien als een zeer belangrijk contactmoment met haar omgeving. Wanneer een sollicitatie niet zorgvuldig wordt opgepakt, kan dat door de sollicitant naar de externe omgeving worden gecommuniceerd. Met alle negatieve gevolgen van dien. Het imago van je organisatie kan een enorme deuk oplopen.

Ook al rechtvaardigt human capital zorgvuldige selectieprocedures door middel van hoge investeringen. Toch zie je in de praktijk dat de selectieprocedure professioneler kan en dat de verantwoordelijken (recruiters,hiring managers en directie) zich niet goed voorbereiden voor het gesprek en veelal zelf aan het woord te zijn en niet goed naar de sollicitant luisteren. Maar hoe dan wel?

In de training Selectiegesprekken worden drie aanvliegroutes gegeven om de kwaliteit van de selectiegesprekken te verhogen.

Incompany training Selectiegesprekken
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Selectiegesprekken wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!