Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 420)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Inkoop & Logistiek

Wat is inkoop & logistiek?
Hoewel inkoop en logistiek twee verschillende onderwerpen zijn, hebben ze toch veel met elkaar te maken. Enerzijds heb je de inkoop. Hoewel er vaak automatisch wordt gedacht aan tastbare producten, valt ook het verwerven van diensten binnen de inkoop. Vaak worden de ingekochte goederen en diensten in twee groepen onderverdeeld; directe en indirecte inkoop. Alles wat te maken heeft met het eindresultaat hoort bij de directe inkoop. Onder indirecte inkoop valt alles wat dat proces ondersteunt. Belangrijk bij inkoop is uiteraard een goed inkoopmanagement, waar er onder meer op moet worden gelet welke producten er worden ingekocht (behoefte), waar de producten worden ingekocht (leveranciers) en of er eigenlijk wel voldoende geld is om die producten in te kopen (begroting).

Logistiek is de andere helft van deze categorie. Daaronder vallen bijvoorbeeld logistieke processen op locatie, in een magazijn. Hier kan gebruikt worden gemaakt van verschillende voertuigen, zoals een heftruck of reachtruck. Wie in bezit is van een certificaat kan aantonen dat zij of hij verantwoordelijk en veilig om kan gaan met een hef- en/of reachtruck en voldoet aan de eisen die vanuit de Arbowet worden gesteld.

Chauffeurs verzorgen logistiek op een groter niveau: zij moeten producten over het hele land, of het hele continent vervoeren.

Wie voor zijn beroep een voertuig moet besturen waarvoor een C- of D-rijbewijs verplicht is, moet in het bezit zijn van ‘Code 95’. Dit is een verklaring van vakbekwaamheid; het is een Europese richtlijn uit 2008 die als doel heeft om het aantal verkeersslachtoffers en de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen. Ook voor chauffeurs die buiten de Europese Unie wonen, maar werkzaam zijn bij een EU-bedrijf, is Code 95 verplicht. Code 95 is vijf jaar geldig en wordt op het rijbewijs achter een voertuigcategorie geplaatst. Het is te verkrijgen door 35 uur nascholing te volgen, waarvan minimaal zeven uur praktijktraining. Het aantal uren dat iemand heeft gedaan wordt ook wel bijgehouden door middel van punten. Als je Code 95 verloopt, moet je in de afgelopen vijf jaar steeds voldoende punten hebben behaald om hem te behouden. Zonder Code 95 mag een chauffeur zijn werkzaamheden niet meer doen.

Heb je als chauffeur ook te maken met gevaarlijke stoffen, dan heb je verplicht een ADR-certificaat nodig. Dit diploma heeft betrekking tot het ‘Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg’ (‘Accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route’, ADR). Naast het basiscertificaat zijn er nog certificaten waarmee je ook nog ontplofbare (ADR Klasse 1) of radioactieve stoffen (ADR Klasse 7) mag vervoeren. Met ADR Tank mag je gevaarlijke stoffen ook vervoeren in een tankwagen of –container.

Cursussen Inkoop en Logistiek
Edubookers biedt binnen het vakgebied Inkoop en Logistiek het grootste aanbod aan trainingen en cursussen aan. Natuurlijk met de beste prijsgarantie. Hieronder staan de belangrijkste onderwerpen binnen deze categorie.

 
Incompany training Inkoop en Logistiek
Wanneer je met meerdere mensen van één organisatie een training Inkoop en Logistiek wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training incompany te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf vier personen. Je kan op Edubookers een incompany aanvraag indienen, waarbij wij je maximaal drie offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je incompany aanvraag!