Anderen zoeken vaak naar:
ADR Certificaat
Digitale tachograaf
Chauffeur
Transport

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 9)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Gevaarlijke stoffen

Wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen is het goed opgeleid zijn een belangrijke voorwaarde. Je moet voorbereid zijn op verschillende soorten situaties die kunnen plaats vinden. Kennis van basiskennis gevaarlijke stoffen is een primaire vereiste, aanvullende kennis in de vorm van een cursus PGS15 is een voorwaarde wanneer er meerdere gevaarlijke stoffen worden opgeslagen. 

De PGS15, de verpakkingsrichtlijn gevaarlijke stoffen zegt dat indien in een inrichting meer dan 2 500 kg verpakte gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen worden opgeslagen, tijdens het verrichten van werkzaamheden met gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen in een opslagvoorziening minimaal één door het bedrijf aangestelde deskundige in de inrichting aanwezig moet zijn, welke over voldoende vakbekwaamheid op het gebied van het omgaan met gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen en het bestrijden van calamiteiten met gevaarlijke stoffen en/of CMR-stoffen beschikt. Informatie over de vakbekwaamheid van de deskundige moet binnen de inrichting aanwezig zijn. Hetgeen betekent dat de medewerker beschikt over een cursuscertificaat Gevaarlijke stoffen in opslag (PGS15). 

Ook in andere regelgeving is een aantoonbare vakbekwaamheid verplicht. Zo geeft ook de vervoersregelgeving aan dat naast dat de chauffeur in de meeste gevallen moet beschikken over een ADR certificaat, ook medewerkers die gevaarlijke stoffen laden, lossen, de afzender, de medewerker die de vrachtbrieven opstelt aantoonbaar opgeleid is.  Zo staat in 1.3.2.2. van het ADR dat het personeel moet zijn opgeleid in de voorschriften van de regelgeving inzake het vervoer van gevaarlijke goederen, direct aansluitend op hun taken en verantwoordelijkheden. En dat indien het vervoer van gevaarlijke goederen een multimodaal vervoersproces inhoudt, het personeel op de hoogte moet zijn van de voorschriften die van toepassing zijn op de andere vervoerswijzen. Vaak volstaat een cursus van een dagdeel om deze medewerkers te onderwijzen.

Het goed opgeleid zijn is dus een verantwoordelijkheid om de risico’s te beheersen, maar wordt ook ondersteund door verschillende wet- en regelgeving.

Incompany training Gevaarlijke Stoffen
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de training Gevaarlijke Stoffen wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!