Anderen zoeken vaak naar:
Heftruck Basis
Heftruck Herhaling

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 54)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus heftruck

Wat is een heftruckcertificaat?
Met een heftruckcursus leer je veilig en verantwoord om te gaan met heftrucks c.q. reachtrucks. Je krijgt training in de rij- en bedieningsvaardigheden van een heftruck en leert de veiligheidsvoorschriften. Hiermee wordt voldaan aan de eisen die worden gesteld vanuit de Arbowet of de verzekeringsmaatschappij. Met het heftruckcertificaat kan je aantonen dat je bekwaam bent om met een vorkheftruck overweg te gaan.

Er zijn twee typen heftruckcursussen:

  1. Heftruckcertificaat Basis
    Om de veiligheidsrisico’s op de werkplaats te verminderen en te zorgen voor een veilige en verantwoorde bedrijfssituatie is er de basis heftruckcursus. Tijdens deze cursus krijg je training in praktische vaardigheden en krijg je theorie over veiligheid en de Arbowetgeving. Voor het behalen van het heftruckcertificaat is een minimale leeftijd vereist. Deze is veelal 16 jaar, maar die kan per opleider verschillen. De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Aan het einde van de cursus worden de kennis en vaardigheden van de chauffeur getest met een theorie- en praktijkexamen. Nadat alle vragen zijn beantwoord en het praktijkonderdeel is behaald wordt het diploma uitgereikt met een geldigheid van 5 jaar.

  2. Heftruckcertificaat Herhaling
    Wanneer het heftruckcertificaat dreigt te voorlopen en de geldigheid vervalt is het mogelijk om met een heftruckcursus het certificaat te verlengen. Om de kennis en rijvaardigheden van de chauffeur op niveau te houden is het nodig om een training te volgen. Hierdoor is de chauffeur op de hoogte van eventuele wijzigingen in de Arboregelgeving waarmee die voldoet aan de eisen van de verzekeraars. Na het behalen van het praktijk- en theoriegedeelte zal het certificaat worden verlengd met opnieuw 5 jaar.


Heftruckdeelcertificaten
Bij veel van de heftruckcursussen Edubookers kun je ook Code 95 punten behalen. Hoeveel punten en de kosten hiervan staat duidelijk aangegeven op trainingsniveau. Voor chauffeurs die graag een meer gespecialiseerd certificaat willen behalen zijn er natuurlijk verschillende deelcertificaten te behalen. Bijv.

  • CCV-veiligheidsexamen
  • CCV-vakexamen
  • SOG-examen (petrochemie 

Incompany training heftruckcertificaat
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de heftruckcursus wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!