Anderen zoeken vaak naar:
Logistiek
S&OP
Supply chain
Logistiek management
Voorraadbeheer

Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Logistiek planner

Heden ten dage is transport meer dan een product van A naar B verplaatsen. De markt is messcherp. Marges staan onderdruk en onderwerpen als: brandstofbesparing, schades, slim samenwerken zijn dagelijks gespreksonderwerpen. De planning heeft een sterke positie in dit geheel. Op een juiste en correcte wijze handelen is wat de interne- en externe klant verwacht.
Ondanks de verschillende moderne communicatiemiddelen, zoals boordcomputers, route volgsystemen blijft het persoonlijk contact van groot belang om snel en efficiënt te kunnen handelen. Waardoor foutkosten worden teruggedrongen.

Incompany training Logistiek Planner
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de logistiek planner-cursus wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!
Bron: