Anderen zoeken vaak naar:
Adobe InDesign & InCopy
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop

Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Adobe Animate (Macromedia Flash)

Wat is Adobe Animate (Macromedia Flash)?
Adobe Animate, ook wel bekend als Marcomedia Flash is een programma van het Amerikaanse softwarebedrijf Adobe. Met Adobe Animate is het mogelijk om animaties, webvideo’s en webapplicaties te maken. Deze worden vaak gebruikt om websites en games dynamischer te maken. Om Flash af te kunnen spelen wordt er gebruik gemaakt van Adobe Flash Player. In Adobe Flash wordt er gebruik gemaakt van vectorafbeeldingen wat mogelijk maakt om afbeeldingen tot elke grootte te verschalen. Vanaf Adobe Animate CC is het naast Flash animaties ook mogelijk om te werken met HTML en JavaScript content. Hierdoor is het mogelijk om je producties ook op apparaten te weergeven die geen Animate ondersteunen. Naast Adobe Flash CC zijn er in de afgelopen jaren een aantal nieuwe versies van Adobe Flash uitgebracht, namelijk:

 • Adobe Flash CS5
 • Adobe Flash CS5.5
 • Adobe Flash CS6
 • Adobe Animate CC
 • Adobe Animate CC 2014
 • Adobe Animate CC 2015

Bij Edubookers bieden veel verschillende cursussen aan voor verschillende versies en specialismes. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Met behulp van online oefeningen en video tutorials leer je te werken met Adobe Flash. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee soorten cursussen Adobe Animate:
 1. Adobe Animate voor beginners
  Met een cursus Adobe Animate voor beginners leer je de basisvaardigheden van Adobe Animate. Je leert hoe het programma werkt en welke functies er zijn binnen Adobe Animate. Tijdens de cursus Animate voor beginners ontdek je hoe je animaties en multimedia content produceert voor het web. De cursus Animate Basis is er voor iedereen die graag iets wil leren over Adobe Animate. Je hebt geen voorkennis of ervaring in Adobe Animate nodig om te beginnen met de Adobe Aniamte. Na de training Adobe Animate voor beginners ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met Animate. Gedurende de cursus Animate voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  - Werken met grafische vormen
  - Gebruiken van geanimeerde symbolen
  - Werken met geluid en video
  - De basis van ActionScript
  - Het publiceren naar HTML5

 2. Adobe Animate voor gevorderden
  Tijdens de cursus Adobe Flash voor gevorderden leer je de geavanceerde functies en instellingen van Adobe Animate kennen. Een training Animate voor Expert is bedoeld voor Animate Developers die al enige kennis en ervaring hebben met het programma Animate. Tijdens de cursus Animate Expert komen alle onderdelen van het ontwerpen met Adobe Animate aan bod. Na de training Animate voor gevorderden kun je professionele content voor games, websites en interactieve banners ontwikkelen. Met een cursus Animate voor Experts komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Werken met Animate bibliotheek
  - Animeren in Animate
  - Geavanceerde instellingen
  - ActionScript en Multimedia
  - Werken met 3D in Animate

Adobe certificering
Bij veel opleiders op Edubookers is het mogelijk om een officieel Adobe Certified Associate (ACA) certificaat te behalen. Met een Adobe-certificaat kun je aantonen dat je bekwaam bent met programma’s uit het Adobe softwarepakket. Tijdens een cursus Animate wordt je voorbereid op het Adobe examen en krijg je praktische tips en trucs om je certificaat te behalen.

Incompany training Adobe Animate
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Animate wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!