Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 8)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Adobe Illustrator

Wat is Adobe Illustrator?
Illustrator is het grafische ontwerpprogramma van het Amerikaanse softwarebedrijf Adobe. Met Adobe Illustrator kunnen illustrators, DTP’ers, animators, grafische vormgevers en technische tekenaars vrije tekeningen vanaf nul ontwerpen. In tegenstelling tot andere grafische programma’s wordt er gebruik gemaakt van vectorafbeeldingen, waardoor je afbeeldingen tot elke grootte kan vergroten zonder kwaliteit te verliezen. Professionals gebruiken Adobe Illustrator voor het ontwerpen van logo’s, cartoons, typografie, technische tekeningen of voor het grafische ontwerp van een poster. Er zijn in de afgelopen jaren een aantal nieuwe versies van Adobe Illustrator uitgebracht, namelijk:

 • Adobe Illustrator CS5
 • Adobe Illustrator CS6
 • Adobe Illustrator CC
 • Adobe Illustrator CC 2014
 • Adobe Illustrator CC 2015

Bij Edubookers bieden veel verschillende cursussen aan voor verschillende versies en specialismes. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Met behulp van online oefeningen en video tutorials leer je te werken met Adobe Illustrator. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee soorten cursussen Adobe Illustrator:
 1. Adobe Illustrator voor beginners
  Met een cursus Illustrator voor beginners leer je hoe je met vectorafbeeldingen een logo of illustratie ontwerpt. Tijdens de cursus maak je kennis met het programma Illustrator en leer je alle basisvaardigheden die de software te bieden heeft. De cursus is er voor iedereen die weinig tot geen ervaring heeft met Adobe Illustrator. Je krijgt training in het omgaan met vectorafbeeldingen, patronen en het werken met teksten. Na de training Illustrator basis ben je in staat om zelfstandig logo’s en illustraties te ontwerpen. Tijdens de training Illustrator komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Uitleg over de interface en gereedschappen van Illustrator
  - Objecten toevoegen, selecteren, transformeren en uitlijnen
  - Tekenen met Illustrator
  - Het werken met lagen
  - Het gebruiken van penselen en de pengereedschap

 2. Adobe Illustrator voor gevorderden
  Tijdens de cursus Adobe Illustrator voor gevorderden leer je de geavanceerdere functies en instellingen van Adobe Illustrator kennen. Met een training in Illustrator voor gevorderden ga je jezelf verdiepen in het werken met lagen, effecten en 3D-objecten. De cursus Illustrator voor Experts is er voor de tekenaar die al kennis heeft van de basisvaardigheden in Illustrator, maar zich graag verder wil verdiepen in het programma van Adobe. Wanneer je de training Illustrator voor gevorderden hebt afgerond ben je in staat om je ideeën visueel uit te werken op professioneel niveau. Gedurende de cursus Illustrator voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  - 3D objecten maken
  - Spiegelen met behulp van de pentool
  - Verdieping in lagen- en maskertechnieken
  - Werken met Image mapping
  - Hoe je lagen omzet naar een animatie.

Adobe certificering
Bij veel opleiders op Edubookers is het mogelijk om een officieel Adobe Certified Associate (ACA) certificaat te behalen. Met een Adobe-certificaat kun je aantonen dat je bekwaam bent met programma’s uit het Adobe softwarepakket. Tijdens een cursus Illustrator wordt je voorbereidt op het Adobe examen en krijg je praktische tips en trucs om je certificaat te behalen.

Incompany training Adobe Illustrator
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Illustrator wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!