Anderen zoeken vaak naar:
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 16)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus InDesign & InCopy

Adobe InDesign en InCopy
Allereerst, wat is Adobe InDesign? Het programma InDesign is een desktop publishing-programma (DTP) van het Amerikaanse softwarebedrijf Adobe. Met InDesign is het mogelijk om pagina’s op te maken voor drukwerk. Met InDesign kun je boeken, tijdschriften, magazines, brochures en andere publicaties vormgeven. Adobe InDesign is begonnen als programma voor de professionele markt, maar is in de loop der jaren ook erg toegankelijk geworden voor beginners.

Bij Edubookers bieden veel verschillende cursussen aan voor verschillende versies en specialismes. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Met behulp van online oefeningen en video tutorials leer je te werken met Adobe Illustrator. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Voor InDesign zijn er twee soorten cursussen:
 1. Adobe InDesign voor beginners
  De cursus Adobe InDesign voor beginners is er voor iedereen die weinig of geen kennis c.q. vaardigheden heeft in het programma InDesign. Met een training InDesign voor beginners leer je de basisfuncties en vaardigheden in Adobe InDesign. Tijdens de cursus krijg je de basisprincipes van InDesign, waarmee je leert hoe je pagina’s kunt ontwerpen voor drukwerken en publicaties. Na de cursus ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met InDesign. Met een cursus InDesign komen onder andere van volgende onderwerpen aan bod:

  - Document aanmaken met juiste formaat
  - Werken met typografie, kleuren en stijlen
  - Afbeeldingen en vormen plaatsen
  - Tabellen maken in InDesign
  - Printen of exporteren document

 2. Adobe InDesign voor gevorderden
  Een cursus Adobe InDesign voor gevorderden is er voor mensen die al bekend zijn met InDesign. Met de cursus kunnen grafisch vormgevers en DTP’ers leren hoe ze productiever en creatiever kunnen werken. Je leert hoe je beter kan werken met stijlen, typografieën, tabellen en geavanceerde instellingen. Na afloop van de cursus InDesign Basis ben je in staat om op professioneel niveau te werken met Adobe InDesign. Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  - Het automatisch aanpassen van lay-outs
  - Afbeeldingen aanpassen met objectstijlen
  - Complexe opties voor transparantie
  - Werken met GREP-stijlen
  - Geavanceerde instellingen voor printen of exporteren

Wat is InCopy?
Met Adobe InCopy kunnen tekstschrijvers en redacteuren teksten toevoegen en wijzigen in de opmaak van een document, terwijl grafisch ontwerpers tegelijkertijd in het bestand werken in Adobe InDesign. Met Adobe InCopy kun je als redactie veel tijd besparen en efficiënter aan de slag met verschillende disciplines.

De cursussen voor InCopy zijn complete cursussen. Tijdens deze cursussen zijn er twee rollen: de rol van vormgever en de rol van redacteur. Als vormgever leer je hoe je beelden moet toevoegen, documenten kan vrijgeven en hoe je correcties van de redacteur bijwerkt. De redacteuren leren op hun beurt hoe je bestanden ontvangt, met de juiste weergave werkt, in- en uitcheckt en hoe correcties kan uitvoeren. Na een cursus InCopy weet je hoe je:

 • Als ontwerper een document deelt
 • Als auteur bestanden opent
 • Tekstcorrecties doorvoert in InCopy
 • Bestanden terugkoppelt
 • Aanpassingen verwerkt in de opmaak

Adobe certificering
Bij veel opleiders op Edubookers is het mogelijk om een officieel Adobe Certified Associate (ACA) certificaat te behalen. Met een Adobe-certificaat kun je aantonen dat je bekwaam bent met programma’s uit het Adobe softwarepakket. Tijdens een cursus InDesign of InCopy wordt je voorbereidt op het Adobe examen en krijg je praktische tips en trucs om je certificaat te behalen.

Incompany training Adobe InDesign
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus InDesign wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!