Anderen zoeken vaak naar:
Photoshop Elements
Photoshop Gevorderd
Photoshop Basis

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 24)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Adobe Photoshop

Wat is Adobe Photoshop?
Photoshop is het grafisch bewerkingsprogramma van het Amerikaanse softwarebedrijf Adobe. Met Adobe Photoshop is het mogelijk om afbeeldingen op professioneel niveau te bewerken. Photoshop maakt het mogelijk om foto’s te bewerken met lagen, filters en maskers. Photoshop leent zich perfect voor fotografen, DTP’ers, webdesigners, illustrators en iedereen die met grafische vormgeving te maken heeft. Er zijn in de afgelopen jaren een aantal nieuwe versies van Adobe Photoshop uitgebracht, namelijk:

 • Adobe Photoshop CS5
 • Adobe Photoshop CS6
 • Adobe Photoshop CC
 • Adobe Photoshop CC 2014
 • Adobe Photoshop CC 2015

Bij Edubookers bieden we veel verschillende cursussen aan voor verschillende versies en specialismes. Daarnaast is het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. Je kan gebruik maken van je eigen laptop of eventueel van een pc op locatie. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Met behulp van online oefeningen en video tutorials leer je te werken met Adobe Photoshop. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Er zijn twee soorten cursussen Adobe Photoshop:
 1. Adobe Photoshop voor beginners
  In de cursus Adobe Photoshop voor beginners leer je alle belangrijke basisonderdelen van Photoshop. Je leert hoe je moet werken met afmetingen en resoluties, maar ook hoe je verschillende afbeeldingen vloeiend in elkaar kan laten overlopen. Tijdens je training krijg je scholing in kleurcorrecties, contrasten en kleurfilters voor het bewerken van foto’s. De basiscursus Adobe Photoshop voor beginners is er voor iedereen die wil starten met Photoshop. Na de cursus ben je in staat om zelfstandig foto’s te bewerken, posters of flyers te ontwerpen of het maken van een brochure. Tijdens de training Photoshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Bestand aanmaken met de juiste formaat en resolutie
  - Het werken met lagen en maskers
  - Belichting in een foto
  - Retoucheren van een foto
  - Bestanden afdrukken

 2. Adobe Photoshop voor gevorderden
  Tijdens de cursus Adobe Photoshop voor gevorderden leer je de geavanceerdere functies en instellingen van Adobe Photoshop kennen. Je gaat je onder andere verdiepen in het werken met lagen en hoe je georganiseerd en effectiever kan werken met Adobe Photoshop. Daarnaast krijg je ook training in het gebruiken en aanpassen van kleuren in Photoshop. De cursus Adobe Photoshop voor Experts is er voor mensen die al ervaring hebben in Photoshop en graag professioneler aan de slag willen met het grafische bewerkingsprogramma. Gedurende de training Adobe Photoshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  - Geavanceerde composities ontwerpen
  - Kleurseperaties en geavanceerde kleurcorrecties
  - Werken met Layer clipping
  - Smart objects en smart filters
  - Werken met geavanceerde selecties

Adobe certificering
Bij veel opleiders op Edubookers is het mogelijk om een officieel Adobe Certified Associate (ACA) certificaat te behalen. Met een Adobe-certificaat kun je aantonen dat je bekwaam bent met programma’s uit het Adobe softwarepakket. Tijdens een cursus Photoshop wordt je voorbereidt op het Adobe examen en krijg je praktische tips en trucs om je certificaat te behalen.

Incompany training Photoshop
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Photoshop wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!