Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 11)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Google Adwords

Wat is Google AdWords?
Met het advertentieprogramma Google AdWords is het voor bedrijven mogelijk om te adverteren op de websites van Google en websites die gebruik maken van Google AdSense. Op AdWords kan je kiezen op welke zoekwoorden je jouw advertentie wil laten zien. Google AdWords is een betaalde dienst, waar je betaalt per klik (CPC) op je advertentie. Het voordeel van Google AdWords is dat je binnen een ogenblik bovenaan in Google staat, terwijl je website bij zoekmachineoptimalisatie aan veel eisen moet voldoen. Wanneer je meer wil weten over Google AdWords kun je hierin een cursus volgen.

Er zijn twee typen cursussen voor Google AdWords:

 1. Google AdWords Beginners
  Voor mensen die nog weinig tot geen kennis of ervaring hebben in Google AdWords is er de cursus Google AdWords voor beginners. Tijdens een training AdWords leer je hoe je jouw campagnes kan invoeren, gebruiken van juiste keywords, een advertentie inrichten en conversieoptimalisatie. Een cursus Google AdWords Basis is er voor iedereen die geïnteresseerden die meer willen weten over Search Engine Advertising (SEA). Na een training Google AdWords Basis je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met AdWords. Tijdens een cursus AdWords voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - De basisprincipes van Google AdWords
  - Concurrentieanalyse maken met AdWords
  - Inrichten van je campagne
  - AdWords koppelen aan Google Analytics
  - Meten van je campagne en advertenties

 2. Google AdWords Professional
  Een cursus Google AdWords Professional is er voor professionals die een basiskennis hebben van AdWords, maar zich willen verdiepen in AdWords en een Google AdWords specialist willen worden. Met een training AdWords voor experts ga je dieper in op de mogelijkheden die Google AdWords biedt. Na een training Google AdWords voor Professionals heb je een vergaande kennis over Search Engine Advertising (SEA), kun je het optimale uit een campagne halen en weet je hoe je advertenties zo effectief mogelijk indeelt. De kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens de cursus AdWords voor professionals is meteen toe te passen in je werkomgeving. Met een training AdWords Professional komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Efficiënter adverteren
  - Gebruiken van advertentie-extensies
  - Dynamische advertenties gebruiken
  - Werken met het Google Display Netwerk
  - Remarketing met Google AdWords

Google AdWords examen
Met een Google AdWords certificaat kun je aantonen dat je beschikt over de kennis en vaardigheden om op professioneel niveau te werken met Google AdWords. Het certificaat dat Google uitreikt is voor een periode van 12 maanden geldig, daarna zal opnieuw het examen moeten worden behaald. Wanneer je jezelf aanmeldt bij Google Partners krijg je toegang voor het maken van het Google AdWords Professional examen. Voor de toets AdWords moet je ten minste 80% van de vragen juist beantwoorden, hier krijg je in totaal 120 minuten voor. Daarnaast is het ook nog mogelijk om andere (deel)certificeringen te behalen. Dit zijn de volgende:

 • Search Advertising
 • Display Advertising
 • Mobile Advertising
 • Video Advertising
 • Video Advertising

Incompany training Google AdWords
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus AdWords wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!