Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 7)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Google Analytics

Wat is Google Analytics?
Met het gratis programma Google Analytics is het voor webbeheerders mogelijk om alle activiteiten op je website te meten. Google Analytics maakt het mogelijk om het gedrag van een bezoeker te monitoren. Er wordt inzicht gegeven in onder andere de bezoekersstromen, kanalen, paginaweergaven en bouncepercentage van je website. Het is met Google Analytics mogelijk om te zien hoeveel tijd een bezoeker gemiddeld op een pagina blijft. Met deze gegevens kun je een website of webshop analyseren en optimaliseren. Wanneer je meer wil weten over Google AdWords kun je een cursus hierin volgen.

Er zijn twee typen cursussen voor Google Analytics:
 1. Google Analytics Beginners
  Een cursus Analytics voor beginners is er voor iedereen die is geïnteresseerd in Google Analytics. Er is dus geen specifieke achtergrond nodig voor het volgen van een training Google Analytics. Met een cursus Analytics Basis krijg je scholing in de basisprincipes en vaardigheden van Google Analytics. Tijdens de workshop leer je de rapporten van Analytics te begrijpen en welke pagina’s veel worden bezocht. Na een training Google Analytics voor beginners ben je in staat om zelfstandig te werken met Analytics. Gedurende de training Google Analytics Basis worden onder andere de volgende onderwerpen besproken:

  - Google Analytics account installeren
  - Het verschil tussen Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA)
  - Opzetten en toepassen van een Google Analytics dashboard
  - Werken met webstatistieken
  - Instellen van KPI’s en bedrijfsdoelen

 2. Google Analytics Professional
  Met een cursus Google Analytics Professional kunnen gevorderden in Google Analytics hun kennis en vaardigheden vergroten. De cursus is bedoeld voor iedereen met een basiskennis in Analytics en zich graag wil verdiepen in Analytics. Na een cursus Analytics Expert kun je professioneel aan de slag met Google Analytics in de praktijk. Tijdens de cursus Google Analytics voor Experts krijg je onder andere training in de geavanceerdere instellingen en gedetailleerdere rapporten van Analytics. Met een cursus Analytics Professional de onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  - Een Refferer spam filteren met Analytics
  - Sitesearch instellen op je website
  - Werken met realtime rapporten
  - Remarketing functies binnen Analytics

Google Analytics examen
Met een certificaat Google Analytics Individual Qualification (IQ) van Google kun je aantonen dat je beschikt over de kennis om op professioneel niveau te werken met Google Analytics. Het certificaat dat Google uitreikt is voor een periode van 18 maanden geldig, daarna zal opnieuw het examen moeten worden behaald. Wanneer je jezelf aanmeldt bij Google Partners krijg je toegang voor het maken van het Google Analytics IQ-examen. Voor de toets Analytics moet je ten minste 80% van de vragen juist beantwoorden, hier krijg je in totaal 90 minuten voor. Daarnaast is het ook nog mogelijk om andere (deel)certificeringen te behalen.

Incompany training Google Analytics
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Analytics wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!