Anderen zoeken vaak naar:
JavaScript
PHP

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 41)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus HTML

Wat is HTML?
Wil je leren hoe je (eenvoudig) een nieuwe website kunt maken? Dat kan met Hyper Text Markup Language, beter bekend als HTML. HTML vertelt aan de browser hoe een pagina weergegeven moet worden, daarom spreken we ook wel van een opmaaktaal. Dit zogenoemde opmaken wordt gedaan d.m.v. HTML-tags. Om een goede website te kunnen maken heb je kennis nodig van zowel HTML als CSS (Cascading Style Sheets). Samen vormen HTML en CSS de basis van een goede website, CSS zorgt voor de opmaak van een webpagina, HTML voor de inrichting en structuur.

Een HTML-cursus kun je op verschillende niveaus volgen:
 • Voor beginners  
  Een HTML-cursus voor beginners volgen? De basis HTML-cursussen zijn ideaal voor de startende webdesigner en webdeveloper. Tijdens de starterscursussen HTML wordt aandacht besteed aan de basisfacetten van HTML zoals:
  • De functie en schrijfwijze van HTML
  • Sitebeheer
  • Structureren en valideren
  • Werken in lagen
  • Werken in een HTML-editor

 • Voor gevorderden
  De gevorderde cursussen zijn geschikt voor mensen die al ervaring hebben met HTML en CSS zoals Web Designers en Web Developers. Let op, de benodigde voorkennis en -ervaring kan variëren per training. Onderwerpen die o.a. tijdens de gevorderde trainingen worden behandeld zijn:
  • Werken met Forms, Canvas en Media in HTML5
  • Gevorderde mogelijkheden van HTML5
  • Sectie-elementen, semantische elementen, formuliertypen
  • Zoekmachine optimalisatie met HTML
  • Semantiek va HTML

Microsoft certificerings-examens
Binnen Microsoft HTML komen de volgende Microsoft certificeringen voor.
 • 20-480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (70-780)
 • 20-481: Essentials of Developing Windows Store Apps Using HTML5 and JavaScript (70-481)
 • 20-482: Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript (70-482)
 • 20-490: Recertification for MCSD: Windows Store Apps Using HTML5 (70-490)

Voor wie
De HTML-trainingen zijn bedoeld voor ervaren- en onervaren (web)ontwikkelaars die meer willen weten over de mogelijkheden van HTML. Daarnaast kunnen de cursussen ook interessant zijn voor IT-Architects en Projectleiders. De gevorderde HTML-opleidingen zijn aan te bevelen voor HTML-ontwerpers met een gedegen basiskennis van HTML.

Leerwijze
De cursussen bestaan uit theorie welke toegepast dient te worden aan de hand van praktische opdrachten. Door deze werkwijze is de cursist na afronden van een HTML-cursus instaat om zelfstandig (basis) websites te maken middels HTML.

Moeilijkheidsgraad HTML
In tegenstelling tot JavaScript, Python en PHP is HTML geen programmeertaal. HTML is over het algemeen relatief eenvoudig te leren, wel is dit afhankelijk van je kennis en ervaring van web development. Om HTML goed onder de knie te kunnen krijgen en de opgedane kennis te behouden dienen cursisten na de cursus ook te blijven oefenen met de opgedane kennis en ervaringen van de HTML-cursussen.

Je kunt op de volgende manieren een HTML-cursus volgen.
 • Klassikaal
  De meeste HTML-cursussen worden klassikaal aangeboden, daarbij staat een interactie tussen de cursist en zijn medecursisten centraal. Het voordeel van de klassikale cursussen is dat cursisten onderling ook kennis uit kunnen wisselen en samen casussen op kunnen lossen.

 • E-learning
  Het voordeel van een E-learning cursus HTML is dat je niet gebonden bent aan een vaste locatie, hierdoor zijn deze cursussen flexibeler te volgen dan klassikale cursussen. Heb je vragen bij welk type cursus bij je past? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Certificaten
Het verschilt per opleider of je een certificaat ontvangt na het afronden van een HTML-cursus. Bij de basiscursussen ontvang je meestal een bewijs van deelnamen, bij de gevorderde HTML-cursussen ontvang je meestal wel een HTML-certificaat van de betreffende opleider.

Incompany training HTML
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus HTML wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!