Anderen zoeken vaak naar:
Facebook
Instagram
Social Media
Twitter

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 15)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus LinkedIn

Wat is LinkedIn?
LinkedIn is het social media platform wat zich richt op werkenden. Met LinkedIn is het mogelijk om online je netwerk op te bouwen. Iedereen kan online een account aanmaken op LinkedIn en zijn profiel aanvullen met opleidingen en werkervaringen. Zo kan je online je complete cv online plaatsen en delen met je complete netwerk. Voor werkgevers is het mogelijk om vacatures online te plaatsen. LinkedIn kan dus worden gebruikt voor het vinden van andere professionals en organisaties of voor het zoeken naar een baan. Voor degene die geïnteresseerd zijn in het werken met LinkedIn is het mogelijk om een training LinkedIn te volgen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Een cursus LinkedIn is er voor iedereen die LinkedIn persoonlijk of voor een organisatie wil gebruiken. Als cursist heb je baat bij het opbouwen en onderhouden van je netwerk. Zakelijk gezien is de training extra interessant voor accountmanagers, sales-en human resource medewerkers. Met een workshop LinkedIn leer je hoe je een aantrekkelijk profiel creëert en hoe je een netwerk online kan opbouwen. Je leert verschillende strategieën om professionals te vinden en weet hoe je met ze kunt communiceren. Binnen LinkedIn zijn er diverse applicaties die je leert gebruiken voor het vinden van klanten, vacatures of andere professionals. Gedurende cursus komen daarnaast onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Aantrekkelijk invullen van je profiel
 • Solliciteren op LinkedIn
 • Voordelen van LinkedIn Premium
 • Communicatiestijlen voor LinkedIn
 • Groepen aanmaken op LinkedIn

Na afloop van de training LinkedIn heb je de basiskennis en vaardigheden van het werken met LinkedIn. Tijdens de cursus heb je geleerd hoe je jouw LinkedIn-profiel optimaal kan inzetten voor zakelijke doeleinden. Je weet na het succesvol afronden van de cursus hoe je LinkedIn strategisch effectief kan inzetten voor jezelf of je organisatie. Hierdoor ben je in staat om gericht te communiceren met je netwerk en andere professionals.

Incompany training LinkedIn
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus LinkedIn wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!