Anderen zoeken vaak naar:
Social Media Marketing
Web schrijven
Facebook
Content Marketing
LinkedIn
toon meer...
Twitter

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 23)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus social media

Wat is social media?
Social media is een term die wordt gebruikt voor een verzameling online platformen die het mogelijk maken om berichten, foto’s, video’s en andere informatie met elkaar te delen. De bekendste social media die we kennen zijn Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn. Social media is ondertussen uitgegroeid tot een medium waar zakelijk en privé eenvoudig bij elkaar komt. Wanneer je graag meer wil weten hoe jouw organisatie social media effectief kan inzetten is het mogelijk om een cursus social media te volgen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
  • Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

  • E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Een cursus social media is er voor iedereen die graag social media wil inzetten voor zichzelf of hun organisatie. Professionals die een training social media volgen kunnen bijvoorbeeld een functie hebben als social media manager, communicatiemedewerker, marketeer of ondernemer. Tijdens een workshop social media krijg je de basiskennis over de samenhang tussen social media, websites, mensen en bedrijven. Je leert welke typen gebruikers er online actief zijn en hoe je jouw doelgroep bereikt. Daarnaast leer je hoe je de conversies van je organisatie kan optimaliseren door middel van social media. Tevens komen tijdens de cursus social media de volgende onderwerpen aan bod:

  • Facebookcampagne maken
  • Communicatie- en marketingmix
  • Gedrag consumenten online
  • Actieplan social media

Na afloop van de training social media ben je volledig op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op online gebied. Tijdens de cursus heb je de vaardigheden aangeleerd hoe je interactie met je doelgroep creëert en de verschillende types van communicatie. Met deze kennis ben je in staat om social media succesvol te implementeren in je organisatie en weet hoe je dit kan managen. Je weet hoe je een goed social media plan schrijft en hoe social media van toegevoegde waarde kan zijn voor je organisatie.

Incompany training social media
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus social media wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!