Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 2)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Web schrijven

Schrijven voor het web is anders dan schrijven voor gedrukte media. Hoe je inspeelt op het leesgedrag en informatiebehoefte van je doelgroep is lastig in te schatten. Met behulp van een training ‘schrijven voor het web’ (link) krijg je een handvat om je webteksten aan te sluiten bij je doelgroep.

Het is van belang om de verschillende mogelijkheden te leren kennen die het web te bieden heeft. Er zijn namelijk veel trucjes om je lezer naar je site te leiden. Je wilt dan natuurlijk weten wat voor soort teksten jouw doelgroep aanspreekt. In de praktijkgerichte training leer je hiermee omgaan.

Na afloop van de training schrijf jij teksten die de aandacht van de lezer trekt en vasthoudt. Je krijgt namelijk meer sitebezoekers door moeiteloos pakkende webteksten te schrijven. Customer Service Wil je dat je klant graag gebruik blijft maken van je diensten? Veel hangt af van de manier waarop hij of zij wordt behandeld. Het succes en zelfs het bestaansrecht van een organisatie worden steeds vaker bepaald door het optreden van de medewerkers.

De meerwaarde van persoonlijk en klantgericht contact is groot. Benader je relaties klantgericht en proactief. Maak het jezelf makkelijker door bewust te communiceren; maak het je klant makkelijker door in te spelen op hun wensen. Je zult merken dat het persoonlijke contact met je klant een meerwaarde wordt voor het bedrijf. Het is toch ook prettiger om zaken te doen met een bedrijf dat je waardeert?!

Begin bij de basis en zorg dat de baliemedewerker, helpdeskmedewerker of receptionist(e) klantgericht werkt. Gegarandeerd dat jij nog meer plezier in je werk krijgt en de waardering van je klant groter wordt!

Na afloop van de training ben je bewust van de eisen die gesteld worden aan de servicemedewerkers, zowel van wat de klant van u mag verwachten als andersom.

Incompany training Web schrijven
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus schrijven voor het web wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!