Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 26)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Wordpress

Wat is WordPress?
WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarbij je eenvoudig gratis websites kan maken zonder enige kennis te hebben van coderen. Je hoeft dus geen verstand te hebben van PHP- of HTML-coderingen. Door het Content Management Systeem wat WordPress gebruikt is het mogelijk om een website te bouwen, beheren en aan te passen zonder te coderen. Met CMS wordt de code namelijk voor je geschreven. Met WordPress is het mogelijk om templates te downloaden en deze op je hosting te installeren. Zo kan je makkelijk een website opbouwen met gratis thema’s en plug-ins. Voor degene die geïnteresseerd zijn in het werken met WordPress is het mogelijk om een cursus WordPress te volgen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
  • Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

  • E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Een training WordPress is er voor iedereen die graag meer willen weten over WordPress. Tijdens een cursus leer je hoe je zelfstandig WordPress kan installeren op je domein. De cursus WordPress is er voor beginners, maar er worden ook trainingen aangeboden voor gevorderden. Met een training leer je hoe je zelf themes download en op je eigen website of blog installeert. Je leert hoe je foto’s en video’s plaatst op een pagina en hoe je een forum aanmaakt op je website. Ook krijg je training in het installeren van de belangrijkste plugins van WordPress. Gedurende de cursus komen daarnaast onder andere de volgende onderwerpen aan bod:


Incompany training Wordpress
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Wordpress wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag