Anderen zoeken vaak naar:
Google AdWords
Content Marketing
Online marketing

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 13)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?
Met zoekmachine optimalisatie hebben we het over alle activiteiten die bedoeld zijn om een website hoger te krijgen in een zoekmachine. Dit wordt met een organische benadering geprobeerd door het gebruiken van de juiste zoekwoorden en linkbuilding, maar ook door middel van een goede structuur en techniek op je website. Met zoekmachine optimalisatie probeer je ervoor te zorgen dat ‘crawlers’ die je website indexeren, optimaal kunnen lezen waar je website over gaat. Wanneer je meer wil weten over zoekmachine optimalisatie en hoe je het kan toepassen op je website, is het mogelijk om een cursus zoekmachine optimalisatie te volgen.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 1. Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 2. E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Tijdens een cursus zoekmachine optimalisatie leer je hoe je kan onderzoeken welke keywords door je doelgroep wordt gebruikt en daarmee interessant zijn voor jouw webpagina. Je krijgt uitleg over de basisbeginselen van Search Engine Optimization (SEO) en leert welke richtlijnen er worden gesteld vanuit de zoekmachines. Daarnaast leer je hoe je er nog meer voor kan zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing komt. Tevens krijg je een inleiding in het werken met Google AdWords. Aan het einde van de cursus weet je hoe je een website kan optimaliseren en efficiënter kan inzetten voor e-commerce.

 • Verschil White hat en Black hat technieken
 • Maken van een concurrentieanalyse
 • Wat is backlinking
 • Koppeling maken met Google Analytics
 • Afbeeldingen en video’s

Incompany training zoekmachine optimalisatie
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus zoekmachine optimalisatie wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!
Bron: