Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 3)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Interne Audit

Een belangrijke voorwaarde voor de effectiviteit en de doeltreffendheid van een kwaliteitsmanagementsysteem is dat het bedrijf procesgerichte audits uitvoert. Interne audits tonen objectief aan of de afspraken uit het kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd zijn, nageleefd worden en effectief zijn. Hierdoor verkrijgt het management meer inzicht in het functioneren van de bedrijfsvoering. 

Bij een interne audit worden de medewerkers geïnterviewd en volgt er een rapport waarin aangegeven wordt wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden op gebied van kwaliteit. Voor het uitvoeren van een goede interne audit zijn er bepaalde vaardigheden noodzakelijk. De interne auditor moet de volgende vaardigheden beheersen:

  • Weten wat het doel is van de interne audit
  • Effectief voorbereiden van de interne audit
  • Objectieve beoordeling kunnen geven van het proces
  • Bekend zijn met interviewtechnieken
  • Coachend auditen
  • Uitvoeren van een effectieve rapportage


Indien de auditor de bovengenoemde vaardigheden voldoende beheerst, wordt een grotere bijdrage geleverd aan het verbetertraject van het kwaliteitsmanagementsysteem. Om dit verbetertraject in gang te zetten dient de auditor vooral coachend op te treden tijdens het auditen om zo collega’s te stimuleren om de processen te verbeteren.

Het is belangrijk dat de interne auditor de benodigde normenkennis beheerst maar ook de praktijk kan toetsen met de juiste vragen, hiermee wordt het beste resultaat behaald