Anderen zoeken vaak naar:
Lean Six Sigma
Projectleider
PRINCE2
Agile Scrum

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 92)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Projectmanagement

Wat is projectmanagement?
Projectmanagement komt in elke organisatie voor met als doel projecten te organiseren, uitvoeren en beheren. Het leiden van een project wordt vaak door een projectmanager gedaan, maar kan ook vanuit andere functies worden uitgevoerd. Projectmanagement wordt met name veel gebruikt in de bouw, ICT, zorg, logistiek en overheid.  Er zijn veel verschillende methoden om een project te organiseren, zoals bijvoorbeeld met:


Personen die zich graag willen verdiepen in projectmanagement kunnen een cursus projectmanagement volgen. Tijdens een training projectmanagement krijg je als projectleider of projectmedewerker scholing in projectmatig werken. Met een cursus projectleiding leer je onder andere hoe je een goed projectplan schrijft of hoe je moet communiceren binnen en rondom een project. Na afloop van een workshop projectmanagement heb je de kennis en vaardigheden om goed samen te werken binnen een project, maar ook hoe je effectief om gaat met je tijd en budget. Een cursus projectmanagement is te volgen op meerdere niveaus. Je kan een cursus volgen op MBO-niveau, HBO-niveau of HBO+ denkniveau. Gedurende de cursus worden een aantal belangrijke onderwerpen besproken, zoals bijvoorbeeld:

 • De inhoud van een goede briefing
 • Projecten opdelen, faseren en plannen
 • Leidinggeven aan een project
 • Het maken van een risicoanalyse
 • Het evalueren van resultaten

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Projectmanagement certificeringen
Bij Edubookers bieden we veel cursussen aan voor verschillende methoden zoals bijvoorbeeld: IPMA, PRINCE2, Agile of Scrum. Bij deze cursussen is het veelal mogelijk certificaten te behalen om aan te tonen dat je over de kennis en vaardigheden van de desbetreffende cursus bezit. Na het behalen van een cursus Projectmanagement ontvang je een certificaat als bewijs van deelname of is het zelfs mogelijk een officieel certificaat te behalen. Het is bij bepaalde NBA gecertificeerde opleiders ook mogelijk om PE-punten te verdienen. Certificaten die je eventueel zou kunnen halen zijn:

 • OPC-diploma
 • TRACKS-diploma IT Projectmanagement
 • Certified Associate in Project Managment (CAPM) certificaat
 • IPMP-certificaat
 
Incompany training projectmanagement
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus projectmanagement wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!