Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Teamcoaching

Een team is het sterkst als men samenwerkt en dat de neuzen in het team dezelfde kant op wijzen, elkaar ondersteunen en elkaar stimuleren om de doelen te bereiken. Vaak gaat dit naar behoren, maar vaak niet vanzelf. Soms moet je gewoon bij elkaar zitten om de teamprestaties te bespreken. Dit heeft positieve invloed op de samenwerking. Waarom niet een teambespreking besteden aan betrokkenheid en werkplezier. Met elkaar kijken wat er beter kan. Dit zorgt ervoor dat je scherpte in het team houdt en zorgt voor een grotere verbondenheid binnen het team.

Wil je, je beter ontwikkelen in je team en meer verantwoordelijkheid krijgen?
Luisteren, het lijkt iets makkelijks, maar spreekt voor genoeg leidinggevende niet voor zich. Prikkelende vragen hebben andere effect op het team dan door precies te vertellen wat je team precies moet doen. Geef uitdagende doelen en complimenten voor de behaalde resultaten dit geeft je team vleugels. Daarnaast is het van belang om vertrouwen te kweken, biedt veiligheid en maak emoties en weerstanden bespreekbaar. De een vindt dit moeilijker dan de ander. Ontwikkel dan ook je eigen stijl en kijk hoe je van je medewerkers kampioenen kan maken. Je maakt van je team het sterkste team.

Bron: