Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 97)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Leidinggeven

Wat is leidinggeven?
Elke organisatie heeft een goede leider nodig. Niet iedereen is een geboren leider, maar de vaardigheden voor leiderschap zijn wel aan te leren. Als teamleider of manager heb je een voorbeeldfunctie naar de rest. Indien er problemen zijn komen werknemers daarvoor bij jou aan en heb je de taak de juiste beslissingen te nemen, hiermee draag je een verantwoordelijkheid voor je medewerkers. Daarnaast dien je ervoor te zorgen dat de werksfeer in orde is en dat er resultaatgericht wordt gewerkt. In plaats van het aansturen en delegeren van medewerkers ga je ze al coachend leidinggeven. Voor het aanleren van deze competenties kun je een cursus leidinggeven volgen.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.


Een training leidinggeven is er voor iedereen die zich wil verbeteren in zijn persoonlijk leiderschap. Mensen die een cursus leidinggeven willen volgen kunnen bijvoorbeeld actief zijn in een functie als teamleider, manager of voorman. Daarnaast kan iedereen die leidinggeeft of gaat geven een workshop volgen om zo hun kennis en vaardigheden in leiderschap te vergroten. Tijdens de cursus leer je hoe jezelf als leider dient op te stellen. Je gaat op zoek naar je eigen persoonlijke leiderschapsstijl. Met een training leer je verschillende communicatieve vaardigheden, zoals effectief communiceren, lichaamstaal en feedback geven. Tijdens de training krijg je verschillende praktijkgerichte casussen voor het productief samenwerken binnen jouw organisatie. Na afloop weet je weet je welke technieken er zijn om je medewerkers te overtuigen en onbewust te beïnvloeden. Daarnaast komen gedurende de cursus onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Motiverend leidinggeven
 • Sociale communicatieve vaardigheden
 • Conflicthantering
 • Verschillende communicatietheorieën en modellen
 • Vraag-, luister- en gespreksvaardigheden


Incompany training leidinggeven
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus leidinggeven wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!