Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 27)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Ondernemen

Elk jaar schrijven zich ruim 120.000 starters zich in bij de KvK. En bijna 1 miljoen mensen dromen van een eigen bedrijf! Het is echter zo dat slechts een fractie van hen de eerste drie jaar ‘overleeft’. Dat heeft meestal niets te maken met het feit dat dit geen vakmensen zijn of dat ze een slecht idee hebben. Nee, de reden dat veel starters niet succesvol zijn en niet voldoende brood op de plank verdienen, is dat zij het ondernemen zelf hebben onderschat. 

Het is onvoldoende om alleen goed te zijn in wat je doet: je moet ook kunnen ondernemen. En dat betekent dat je van alle markten thuis moet zijn. 

Ondernemen (als ZZP-er of als MKB-er) betekent dat je je moet verdiepen in je bestaansrecht. Waarom zou een klant iets bij je kopen? Wat wil je doelgroep eigenlijk? Wie is je doelgroep eigenlijk? En, hoe laat je je doelgroep weten dat je bestaat? Hoe presenteer je jezelf? Hierbij maak je onderscheid in online aanwezigheid (website, social media) en offline aanwezigheid, bij bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten en acquisitiegesprekken. Ondernemen houdt ook in dat je grip moet hebben op je financiën. Daarmee bedoelen we niet dat je een gediplomeerd boekhouder moet worden, maar wel dat je de juiste mindset moet hebben als het om geld gaat. 

En ook al ben je zelfstandig ondernemer, dat betekent niet dat je alles alleen moet doen. Maar wat moet je vooral niet uit handen geven? En wat wel en hoe kies je dan je partners? Voordat je ook maar overweegt om voor jezelf te beginnen, is het goed jezelf te oriënteren of het iets voor je is. Wat komt er bij kijken en hoe kun je het aanpakken? Hoe zorg je ervoor dat jij sterk van start gaat en verder groeit? Leg op deze manier een stevig fundament en wordt succesvol! 

Ondernemen is een vak, maar je kunt het gelukkig wel leren! 
Bron: