Anderen zoeken vaak naar:
Teamcoaching
Leidinggeven
Teambuilding
Leiderschap

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 1)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus teamleider

Wat is een teamleider?
Als een teamleider ben je verantwoordelijk voor een goed lopend teamproces. Je stuurt collega’s aan en zorgt dat hindernissen de voortgang niet belemmeren. Het is belangrijk dat je als teamleider weet welke doelstellingen er zijn en hoe deze moeten worden behaald. Als leidinggevende ben je het aanspreekpunt en draag je verantwoordelijkheid voor je team. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat iedereen binnen je team goed samenwerkt binnen verschillende disciplines. Voor mensen die hun kennis en vaardigheden in leidinggeven willen verbeteren is het mogelijk om een cursus teamleider te volgen.

Tijdens de cursus teamleider ga je aan de slag met de beginselen van leidinggeven. Vanuit deze praktijkgerichte kennis ga je aan je vaardigheden als teamleider werken. De cursus is interessant voor personen die een leidinggevende of aansturende rol hebben binnen een organisatie. Deze kunnen binnen een organisatie onder andere een functie hebben als teamleider, ondernemer, projectmanager, productiemanager, facilitair manager of bijvoorbeeld afdelingshoofd. Mensen die een training teamleider volgen kunnen in alle mogelijke branches actief zijn variërend van bijvoorbeeld in de zorg, logistiek, horeca of onderwijs. Met een cursus teamleider leer je hoe je effectief taken kan plannen, analyseren en beheren. Daarnaast krijg je met praktijkvoorbeelden praktische tips hoe je medewerkers motiveert en een goede werksfeer creëert. Tijdens een cursus teamleider komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Benodigde competenties van een teamleider
  • Verschillende stijlen leidinggeven
  • Operationeel en functioneel leidinggeven
  • Het houden van functioneringsgesprekken
  • Stakeholder Management, risicoanalyse en planning

Incompany training teamleider
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus teamleider wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!