Anderen zoeken vaak naar:
Innovatiemanagement
Business Model Innovatie

Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Training Conceptontwikkeling

Wat is conceptontwikkeling?
Conceptontwikkeling is creativiteit strategisch gebruiken om zakelijke doelen te behalen. Wist je bijvoorbeeld al dat de gemiddelde persoon een aandachtsboog heeft van 7 seconden? Het is dan ook een behoorlijke taak om de aandacht van je doelgroep überhaupt te krijgen. Laat staan vast te houden.

In de training Conceptontwikkeling leer je stap voor stap hoe je conceptontwikkeling in je eigen projecten kunt gebruiken. Dit om de projecten succesvoller te maken. Je kunt hierbij denken aan het scheppen van marketing en communicatie concepten, in corporate communicatie, sociale media campagnes, offline campagnes of concepten rondom de eigen identiteit.

Tijdens de training ontvang je methodes en praktische tips waar je altijd op terug kan vallen. Dit zorgt ervoor dat het een stuk gemakkelijker is om altijd krachtige en creatieve campagnes te maken.

Conceptontwikkeling versterkt je corporate communicatie
marketeers willen gereedschappen om campagnes te ontwikkelen die belangrijk zijn voor hun doelgroep. De campagne moet effect hebben. Het moet blijven hangen en of een bepaalde invloed hebben op de doelgroep. De communicatieprofessional daarentegen wil graag vaardigheden ontwikkelen waarmee ze een merk sterker kunnen positioneren. De training Conceptontwikkeling speelt dus in op beide behoefte van zowel de marketeer als communicatieprofessional.

Maak het je eigen 
De nadruk in de cursus ligt niet op het inzetten van de verschillende communicatiemiddelen, maar op het creëren van nieuwe sterke concepten. Hierdoor heb je na deze training geen dure reclame- en communicatiebureaus meer nodig, omdat jij het gewoon zelf kan!

Wat levert de training op

  • Je beschikt over de kennis om creatieve en effectieve campagnes te kunnen maken.
  • Praktische methoden hoe je marktgerichte ideeën en producten kunt creëren
  • Een blueprint die je op iedere marketingcampagne en corporatie communicatie uiting kunt gebruiken
  • Je kunt beter de concepten van externe bureaus toetsen

Incompany training Conceptontwikkeling
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Conceptdevelopment wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!
Bron: