Anderen zoeken vaak naar:
Social Media Marketing
Web schrijven
Content management
Online marketing

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 11)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Content Marketing

Wat is contentmarketing?
Contentmarketing is het creëren, plaatsen en beheren van relevante informatie voor je doelgroep. Het plaatsen van artikelen, infographics, blogs, video’s, publicaties en afbeeldingen vallen allemaal onder contentmarketing. Contentmarketing is een veel gebruikte strategie van branding voor het werven en behouden van klanten. Voor het plaatsen van content wordt vaak gebruik gemaakt van websites en social media. Het inzetten van contentmarketing heeft daarnaast een positieve werking voor je positie in zoekmachines. Voor degene die graag meer willen leren over contentmarketing kunnen een cursus contentmarketing volgen.

Een cursus contentmarketing is iedereen die affiniteit heeft met marketing en/of communicatie heeft en die meer wil weten over de toepassingen van contentmarketing. Dit zouden eventueel mensen kunnen zijn die een functie hebben als content manager, marketeer, communicatiemedewerker, social media manager of copywriter. Tijdens een cursus Contentmarketing leer je wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn binnen contentmarketing. Met een training Contentmarketing krijg je scholing hoe je contentmarketing strategisch kan toepassen voor je organisatie en hoe je meer engagement opbouwt met je community. Na de cursus Contentmarketing ben je in staat om online je content effectief te managen, meten en te monitoren. Gedurende de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het meten, rapporteren en verbeteren van online resultaten
  • Omzetten van bedrijfsdoelen naar concrete doelstellingen voor contentmarketing
  • Schrijven van contentmarketingplan
  • De marketingactiviteiten van contentmarketing
  • Contentmarketing in de B2B

Incompany training contentmarketing
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus contentmarketing wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!