Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Personal Branding

Jezelf als merk kunnen neerzetten is van wezenlijk belang in de contacten die je hebt met anderen. Of je nou ZP-er bent die op zoek is naar een mooie opdracht of in loondienst je bedrijf vertegenwoordigt, je persoonlijke merk speelt een grote rol in de waardering die je krijgt van anderen. Bovendien werken de netwerken vaak op een indirecte manier; jij wordt aanbevolen door mensen die je gezien hebben of die je kennen. En voor hen is het van belang dat ze weten wat voor iemand ze in hun eigen netwerk aanbevelen.

Een merk (of personal brand) ben je niet zomaar. Dat vraagt zelfonderzoek, reflectie en ontwikkeling. En het gaat er daarbij niet om dat je een merk moet worden of een personal brand moet gaan spelen, het gaat erom dat je ontdekt wat jouw merk ís. Niemand wil immers zijn leven lang een rol spelen. Dat is, naast doodvermoeiend, ook nog eens ongeloofwaardig en levert op de lange duur weinig op.

Ontdekken wat je personal brand is, is een boeiende zoektocht die nooit af is. Een training helpt je bij de belangrijke eerste stappen en geeft tools om jezelf met een stevige uitstraling neer te zetten. Daarna ga je aan de slag met het verder ontwikkelen en verfijnen van je personal brand waarbij hulp en feedback van anderen je helpt. Daarbij is het belangrijk dat je in je verbale en non-verbale communicatie een eenduidige uitstraling hebt.

Onlosmakelijk verbonden met je personal brand is je eigen pitch. Hoe presenteer je jezelf op zo’n manier dat anderen je ook als merk gaan zien waarbij je jezelf natuurlijk comfortabel moet voelen in je eigen verhaal. Je pitch wordt daarmee meer dan alleen een verhaaltje over wat je doet, het gaat over wie je echt bént.
 
Personal branding is een zoektocht naar binnen en in aansluiting daarop het ontwikkelen van een verbale en non-verbale stijl die daarbij past. Met een zichtbaar resultaat.Bron: