Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 102)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu is in 2010 begonnen en uitgegroeid tot een internationaal opleidingscentrum dat Microsoft Office-cursussen en ICT-trainingen aanbiedt, waarbij diverse leermethoden toegepast worden. Verder leveren we o.a. oplossingen voor Learning Management System -systemen en (digitale) naslagwerken. Volgens onze klanten (3500+) bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

Kwaliteit
We zijn Microsoft- en Certiport-partner en hebben het keurmerk van ICT-Waarborg. OEM is een officieel Microsoft Office Testing Center. Voor de website geldt bovendien het Qshops-keurmerk.

Besparen
U profiteert bij OEM niet alleen van gunstige prijzen, maar ook van een doorlopende tijdsbesparing in de toekomst. Een gemiddeld persoon is namelijk dagelijks 36 minuten kwijt aan het zoeken in softwareapplicaties! Bovendien benutten de meeste mensen slechts 10% van de mogelijkheden die hun software biedt. Graag rekenen we voor u en uw medewerkers uit wat u aan tijd verliest door onkunde van uw medewerkers bij gebruik van Microsoft Office-producten.

Veelzijdig aanbod
Om u optimaal tot dienst te kunnen zijn, hanteren we een ‘one stop shopping model’. Zo vindt u bij ons alle componenten die u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen: bijv. klassikaal of e-learning, boeken en nazorg.

Evaluaties voor 'OEM Office Elearning Menu'

8.3
652 evaluaties
99% beveelt aan

8
goede training die ingaat op eigen behoefte. Wilde graa beter visueel presenteren en heb veel tips gehad. Daarnaast ook veel algemene kennsi opgedaan. Een aanrader voor eenieder die ppt gebruikt
9
Prima trainer met veel kennis om belangrijkste punten uit te leggen.
9
Deze training was leerzaam en voldeed meer dan aan de verwachtingen. De trainer beschikt over veel kennis en had een goede wijze om het over te brengen en in te gaan op de vragen van de individuele cursist.
7
Vraag over prijs/kwaliteit is wel ingvuld, doch is voor ons cursisten onbekend, maar anderss konden we niet verder in enquete
8
geen verbeterpunten
7
goede kennis, rustig in uitleg
8
Prima, concreet to the point en praktisch.
8
Geen aanvulling
8
Erg fijn dat we een zeer klein groepje hadden, waardoor er alle tijd was voor persoonlijke cases en vragen. Jammer dat de voorzieningen (laptops) niet optimaal waren, stroomkabel ontbrak en eentje laadde sowieso niet op (niet te wijten aan de docent overigens!).
8
Trainer heeft veel inhoudelijke kennis en kan goed uitleggen. Bij dingen die hij ook niet weet neemt hij de tijd om uit te zoeken hoe het wel zit of zou moeten. Pakt vragen snel op en vraagt door naar wat je precies bedoeld. Alleen erg jammer dat de laptop van OEM er mee stopte. Gelukkig een eigen laptop meegenomen, maar anders had de cursus er na een half uur al mee opgehouden voor mij

Toon meer evaluaties
(nog 642)