Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 57)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus coaching

Coach/Coaching
Als coach dien je anderen te begeleiden en ondersteunen voor het bereiken van een doel. Je helpt een collega of groep door ze te motiveren en het juiste advies te geven die ze op het moment nog zoeken. Met je coachingsvaardigheden probeer je teamleden te stimuleren om zichzelf te reflecteren en oplossingsgericht te werken. Zo probeer je structuur en patronen aan te brengen. Het uitdagen van je collega’s vereist veel inzicht en gerichte vaardigheden. Voor het opleiden tot coach is het mogelijk om een cursus coaching te volgen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Met een training coaching leer je wat voor houding je moet aannemen als coach. Tijdens de cursus leer je de basiskennis en vaardigheden voor het positief coachen van anderen. De training is bedoeld voor iedereen die op regelmatige basis een collega of team begeleidt. Deze mensen kunnen bijvoorbeeld actief zijn in een functie als teamleider, manager, mentor of voorman. Daarnaast is de training ook geschikt voor mensen die regelmatig collega’s op gelijkwaardig niveau willen coachen of begeleiden. Gedurende een cursus coach leer je welke verschillende coachingsstijlen en zijn en krijg je scholing in verschillende gesprekstechnieken. Je leert hoe je feedback kan geven, maar ook hoe je zelf feedback ontvangt. Met een training coach komen daarnaast onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Verbaal en non-verbaal communiceren
 • Oplossingsgericht coachen
 • GROW-model
 • SMART-methodiek
 • Vraag- en luistertechnieken

Na de cursus coach ben je in staat om optimaal coaching te geven aan je collega’s of team. Tijdens de training coaching heb je door middel van praktijkcasussen geleerd hoe je in een specifieke situatie het beste kan coachen. Je weet hoe je structuur kan aanbrengen bij collega’s, maar ook hoe je zelf georganiseerder aan de slag kan. Met de cursus heb je verschillende methoden, modellen en technieken geleerd en weet ze in de praktijk toe te passen. Daarmee ben je in staat om zelfstandig je collega’s te motiveren en inspireren voor het behalen van een gezamenlijk doel.

Incompany training coach
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus coaching wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!