Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 9)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus train de trainer

Train de trainer
Training geven is een vak apart. Naast de kennis van je eigenvakgebied heb je ook de juiste kennis en vaardigheden nodig om les te geven aan een groep. Het is belangrijk dat je de vakkennis die je hebt ook op de juiste manier kan overbrengen naar de cursist. Met enkel een goede theoretische voorbereiding redt je het niet. Je moet de groep de tegenover je zit goed aanvoelen en weten hoe je ze actief kan laten participeren tijdens de workshop. Het is mogelijk om een cursus train de trainer te volgen wanneer je:

 • Jezelf wil verbeteren op je didactische vaardigheden
 • Gestructureerd wil werken
 • Cursisten niet betrokken krijgt in de training
 • Moeite hebt met het voorbereiden van trainingen
 • Graag professioneel advies wilt op je huidige aanpak

Tijdens de cursus leer je hoe jezelf hierin kan verbeteren. Een opleiding train de trainer is er voor iedereen die trainingen geeft of deze graag zou willen geven. Met een trainersopleiding wordt je geholpen met het analyseren en ontwikkelen van je eigen trainersstijl. Je wordt beoordeeld op je houding en er wordt gekeken wat je sterke punten zijn. Gedurende de cursus krijg je de theoretische achtergrond voor een goede training en leer je om te gaan met moeilijke cursisten. Daarnaast komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Alternatieve werkvormen
 • Verschillende communicatiestijlen
 • Niveauverschil in een groep
 • Stimuleren van cursisten
 • Voorbereiden van training
 • Creëren van goede groepsdynamiek

Incompany cursus train de trainer
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus train de trainer wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!