Anderen zoeken vaak naar:
Zelfvertrouwen
Overtuigen
Effectief Communiceren
Persoonlijke groei

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 18)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Assertiviteitstraining

Wat is assertiviteit?
Met assertief gedrag wordt bedoeld dat je op een correcte manier jezelf uitspreekt over je mening, gevoelens en rechten. Je komt voor jezelf op, maar doet dit ten alle tijden op een beheerste manier. Met een assertieve benadering wordt iedereen in zijn waarde gelaten terwijl jezelf uitspreekt. Assertief gedrag vereist zelfvertrouwen en daarom kan het voor verlegen en terughoudende mensen lastig zijn om voor zichzelf op te komen. Met een assertiviteitstraining is het mogelijk om te werken aan je zelfvertrouwen en leer je hoe je voor jezelf opkomt.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.


Tijdens een training assertiviteit leer je hoe je assertief kan reageren op ongewenste situaties. Door het volgen van een cursus assertiviteit weet je grenzen te stellen en deze correct te communiceren. Gedurende de workshop assertiviteit leer je de verschillende technieken en theorieën die de basis voor assertiviteit bieden. Daarnaast wordt door middel van praktijkgerichte casussen en oefeningen getraind op assertiviteit. Met een training assertiviteit komen daarnaast onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Win-win situaties
 • Passief-, subassertief-, agressief gedrag
 • Reflecteren van jezelf
 • Feedback geven en ontvangen
 • Daadkrachtig optreden
 • Rustig blijven in een discussie

Incompany training assertiviteit
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus assertiviteit wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!