Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 17)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus communicatieve vaardigheden

Wat zijn communicatieve vaardigheden?
Communicatieve vaardigheden zijn voor iedereen van belang. Wanneer een boodschap niet goed wordt overbracht, komt de inhoud vaak niet over zoals dit bedoeld is. Communiceren kan op veel verschillende manieren en kanalen. Je kan een boodschap verbaal of non-verbaal overbrengen. Je houding of uitstraling heeft daarnaast ook nog veel invloed op de lading van een bericht. Het is daarom erg belangrijk dat je met deze zaken rekening houdt. Zeker in zakelijke sferen kan dit veel invloed hebben op een eindresultaat. Daarom is het voor veel mensen mogelijk om een cursus communicatieve vaardigheden te volgen.

Met een cursus communicatieve vaardigheden krijg je les in de theoretische achtergrond van communiceren. Je leert verschillende theorieën en modellen kennen die je kan toepassen in je werkgebied. Daarnaast krijg je veel praktijkgerichte voorbeelden en casussen waarmee je jouw communicatieve vaardigheden kan verbeteren. Zo werk je aan je houding en leer je hoe je een goede eerste indruk kan achterlaten. Een training communicatieve vaardigheden is er voor iedereen die effectiever en assertiever wil communiceren, zowel intern als extern. De cursus is voor mensen die graag hun verbale en non-verbale communicatie willen verbeteren op zakelijk en/of privégebied. Tijdens de cursus leer je hoe je kalmte bewaart in een gesprek en de controle behoudt. Met een basistraining communicatieve vaardigheden komen daarnaast o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het communicatiemodel
  • Gespreks-, vraag- en luistertechnieken
  • Het geven en ontvangen van feedback
  • Valkuilen en veel voorkomende miscommunicatie
  • Competenties voor goede communicatieve vaardigheden
  • Sociale en persoonlijke communicatiestijlen

Na afloop van de training communicatieve vaardigheden ben je in staat om effectief te communiceren. Je leert hoe je assertief communiceert op commercieel niveau. Tijdens de cursus heb je veel verschillende communicatiestijlen geleerd en een eigen stijl ontwikkeld of verbeterd. Met een basistraining communicatieve vaardigheden werk je aan het optimaliseren van je houding en gespreksvaardigheden. Gedurende de cursus krijg je veel praktische oefeningen, rollenspellen en adviezen voor je ontwikkeling. Bij bepaalde NBA-gecertificeerde cursussen die bij Edubookers worden aangeboden is het ook mogelijk om PE-punten te verdienen.

Incompany training communicatieve vaardigheden
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus communicatieve vaardigheden wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!