Anderen zoeken vaak naar:
Agressie & Emotie
Klachtenbehandeling
Effectief Communiceren

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 8)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Conflicthantering

Wat is conflicthantering?
Iedereen heeft weleens te maken met een conflict. Of het nu op de werkvloer is of in privésferen, we hebben het allemaal ooit meegemaakt. Wanneer twee of meer mensen een meningsverschil hebben over een kwestie kan dit uitlopen tot een conflict. Het kan zelfs zo ver komen dat er geen oplossing meer mogelijk is. Conflicten zijn vaak erg lastig en complex, omdat er veel emoties bij spelen. Een conflict hoeft niet per se erg te zijn, maar dan moet je wel weten hoe je hier juist mee omgaat. Als je wil weten hoe je een conflict juist bestrijdt is het mogelijk om een training conflictbeheersing te volgen.

Met een cursus conflicthantering krijg je training in het omgaan met conflicten op de werkvloer. Tijdens de training conflicthantering leer je welke soorten conflicten er zijn en hoe je hiermee kan omgaan. Je leert hoe je een conflict in een vroeg stadium kan herkennen en waar ze vandaan komen. Gedurende de training heb je geleerd welke verschillende stijlen van conflicthantering er zijn en weet je hoe je een beknopte probleemanalyse maakt. Na afloop van een cursus conflictmanagement kan je in conflicten bemiddelen en weet je alsnog samen de doelstelling te behalen. Daarnaast komen er tijdens de training conflictbeheersing o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Het stellen van grenzen
  • Assertiviteit in een conflict
  • Communicatietechnieken
  • Feedback geven en ontvangen

Incompany training conflicthantering
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus conflicthantering wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!
Bron: