Anderen zoeken vaak naar:
Hypnose
NLP
Emotionele intelligentie
Persoonlijke groei

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 58)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus mindfulness

Wat is mindfulness?
Mindfulness in een psychologische benadering waardoor je bewuster wordt van jezelf en je omgeving. Het stamt voort uit de Boeddhistische leer en is helpt je bij het aanvaarden van positieve en negatieve ervaringen in je leven. Mindfulness wordt onder andere gebruikt in de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). MBSR is een aandachttraining die door artsen en therapeuten wordt gebruikt voor het reduceren van depressies, pijn of een burn-out. Wanneer spreekt over MBCT hebben we het over een aandachtgerichte cognitieve therapie, waarmee mindfulness wordt gebruikt als vaardigheid voor het behandelen van chronische depressies, fobieën en chronische pijn. Met mindfulness leer jezelf beter te concentreren en ontspannen, waardoor je meer rust krijgt in je leven.

Het is mogelijk om aan een training mindfulness deel te nemen wanneer je wil leren hoe je beter om kan gaan met stress en meer balans in je leven vindt. Met een training mindfulness leer je hoe je patronen in je leven kan herkennen en werk je zo onbewust aan je zelfvertrouwen. Tijdens de cursus krijg je ook praktische aandachts- en bewegingsoefeningen. Naast deze oefeningen leer je ook hoe je met bepaalde opgaven anders kan omgaan met stress, pijn en vermoeidheid. Naast deze oefeningen krijg je ook scholing in de theorie van mindfulness. Gedurende de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Meditatieoefeningen met mindfulness
 • Signalen herkennen van stress
 • Bodyscan meditatie
 • Timemanagement
 • Omgaan met kritiek
 • Het stellen van persoonlijke grenzen
 • Het reflecteren van jezelf
 • Mindfulness gebruiken voor betere slaap

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training mindfulness
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus mindfulness wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!