Anderen zoeken vaak naar:
Snellezen

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 11)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Mindmapping

Mind Mappen is een visuele techniek waarmee je overzichtelijk informatie kan structureren en organiseren én waarmee de werking van je brein sterk toeneemt.

Dit komt omdat het Mind Mappen gebruik maakt van je totale hersencapaciteit. Door het werken met kleuren, vormen, tekst en plaatjes worden alle relevante onderdelen die met kennis en leren te maken hebben geactiveerd.

Het gevolg van effectief leren Mind Mappen is:

 • je wordt creatiever;
 • je geheugencapaciteit neemt toe;
 • je kan makkelijker, sneller én leuker leren;
 • je kan meer onthouden;
 • je maakt sneller onderscheid tussen hoofd- en bijzaken;
 • je kan effectiever brainstormen;
 • je kan makkelijker notuleren;
 • je kan eenvoudig en overzichtelijk plannen;
 • je hebt geen last meer van writers-blocks;
 • je hebt sneller inzicht in complexe hoeveelheden informatie;
 • je houdt makkelijker overzicht;
 • je kan 20-30% productiever worden en tot wel 7 uur per week besparen*;
 • enzovoort.


*Dit is gebleken uit het onafhankelijk onderzoek onder digitale Mind Map gebruikers door Chuck Frey van de mindmappingsoftwareblog.com.

Mind Mappen lijkt een simpel systeem met gekleurde takken, woorden en plaatjes, doch er zit een volwaardige techniek achter die door de Engelse psycholoog Tony Buzan vanaf de jaren zestig is ontwikkeld.

Als je op de meest effectieve manier leert Mind Mappen worden alle bovenstaande voordelen gerealiseerd. Dat gaat echter niet vanzelf. Het Mind Mappen staat welsiswaar dicht bij onze natuurlijke manier van denken, doch we hebben in vele tientallen jaren een lineair systeem aangeleerd wat minder productief is voor ons brein. 

Derhalve is het belangrijk om open te staan voor deze bijzondere techniek die je leven kan verrijken. Het advies is om daar voldoende tijd en energie in te steken. De stof op de juiste manier aanleren en vooral veel oefenen zodat ook jij met deze aangeleerde vaardigheden (weer) optimaal gebruik gaat maken van jouw brein. Met alle genoemde voordelen van dien!

Mind Mappen is een even simpele als revolutionaire én leuke techniek die iedereen kan aanleren en waarmee je enorme voordelen gaat behalen, op de terreinen waar je anders pen en papier (of computer) bij gebruikt.

Jong of oud, hoog- of laagopgeleid, iedereen heeft baat bij Mind Mappen!

Incompany training Mindmapping
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Mindmapping wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!