Anderen zoeken vaak naar:
NLP Business & Leadership
NLP Practitioner
NLP Master

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 147)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

NLP

Wat is NLP?
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een vernieuwende en fascinerende leermethodiek voor effectieve communicatie en doelgerichte verandering.

Waar staat Neuro Linguïstisch Programmeren voor;

  • Neuro verwijst naar de zintuiglijke verwerking en interpretatie van informatie.
  • Linguïstisch verwijst naar de taal en andere non-verbale communicatie systemen die wij gebruiken om onze denkpatronen (onze gedachten en onze werkelijkheid) betekenis te geven.
  • Programmeren verwijst naar het vermogen om onze denkpatronen en gedragspatronen te ordenen, te organiseren en te veranderen.

NLP gaat over veranderen, verbeteren, groeien en ontwikkelen. Leren hoe je zintuigen met informatie omgaan, hoe je informatie verwerkt, hoe je het aan jezelf weergeeft en hoe je het in de vorm van gedrag teruggeeft. Wat is eigenlijk de impact van jouw gedrag op anderen en hoe kun je de respons op je eigen communicatie positief beïnvloeden. Met NLP leer je hoeveel invloed je brein (neuro) heeft op je manier van leven en welke rol taal (linguïstisch) speelt in het vastzetten en houden van patronen in je denken en in je doen (programmeren). Je kan NLP leren en toepassen in elke denkbare context. Misschien wil je wel werken aan jezelf, ergens beter in worden zodat je privé, sociaal, maatschappelijk of zakelijk nog makkelijker gaat bereiken wat je al zo lang zo graag wilt.


NLP in Structuur
Door NLP krijg je inzicht hoe je zintuigen informatie opvangen, hoe je deze informatie neurologisch verwerkt en hoe dit via gedrag weer tot uiting komt. Ons gedrag wordt dus bepaald door de manier hoe we de wereld zien, horen, voelen, ruiken en proeven. We zetten deze zintuiglijke informatie om naar bewuste en onbewuste denkpatronen die vervolgens onze emoties, stemming en gedrag kunnen beïnvloeden.

NLP is gebaseerd op menselijke eigenschappen, talenten en factoren die voor succes zorgen. Meer dan 45 jaar hebben NLP onderzoekers het gedrag en de denkstijlen bestudeerd van onderscheidende en zeer effectieve mensen in het zakenleven, onderwijs, verkoop, therapie, sport en persoonlijke ontwikkeling. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt in de NLP Dagtraining, de NLP 4-daagse Cursus en de NLP Practitioner Opleidingen om een ‘succesvoller’ leven te creëren en de kwaliteit van je leven te vergroten.

Je kunt niet meer worden dan jezelf, je kunt wel meer jezelf worden!