Anderen zoeken vaak naar:
Persoonlijke groei
Leiderschap

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 36)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Persoonlijk Leiderschap

Wat is Persoonlijk Leiderschap?
Leiderschap in organisaties begint met persoonlijk leiderschap. Sterker nog, in organisaties waar veel persoonlijk leiderschap aanwezig is, blijkt “formeel” leiderschap minder noodzakelijk. Maar wat definieert persoonlijk leiderschap? Hoe leid je jezelf op een goede manier? Wat zorgt ervoor dat je wordt herkent en erkent voor je persoonlijke kwaliteiten? 

Het ontdekken wat jouw doelen zijn. Het snappen vanuit welke missie jij handelt. Het begrijpen wat jouw unieke kwaliteiten zijn en waar je energie van krijgt. Dat zijn belangrijke aspecten van persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is in essentie het verschil tussen leven en geleefd worden. Persoonlijk leiderschap stelt je in staat een houding te ontwikkelen die past bij wie jij werkelijk bent. Authentiek, met een doel voor ogen en levend volgens een koers die je zelf uitzet. Om te komen tot persoonlijk leiderschap is belangrijk bewust te zijn van je eigen gedrag en de gevolgen daarvan. Wanneer je bewust bent kun je jezelf goed observeren. Vanuit zelfobservatie ben je in staat te ontdekken welke waarden jou drijven. Op basis van die waarden ben je vervolgens in staat jezelf te sturen. Ontwikkel en ontsluit je eigen potentieel en leer te werken op een manier die het verschil maakt!

Incompany training Persoonlijk Leiderschap
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Persoonlijk Leiderschap wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!