Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 113)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Trainingen Persoonlijke Groei

Wat is persoonlijke groei?
Succes in je carrière en privéleven dwing je zelf af. Je kan pas echte stappen maken als je zelf klaar bent om te groeien. Je moet zelfvertrouwen hebben in je eigen vaardigheden en kwaliteiten. Met een cursus persoonlijke groei ga je werken aan je assertiviteit en zelfsturing. Je leert hoe je beter met stress en een hoge werkdruk kan omgaan. Wanneer je bewust bent van jezelf en werkt aan je persoonlijke effectiviteit, zal je sneller je doelstelling behalen. Als je wilt werken aan je persoonlijke competenties is het mogelijk om een training persoonlijke groei te volgen.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

  1. Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

  2. E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Met een cursus persoonlijke groei werk je aan je ontwikkeling en communicatieve vaardigheden. Je wordt bewust van je sterke en zwakke punten. Je gaat doelen stellen voor jezelf en aan de slag met je persoonlijke effectiviteit. Dit doe je door je te focussen op je persoonlijke management en het resultaatgericht werken. Tevens krijg je les in verschillende modellen en technieken, waarmee je je communicatieve en sociale vaardigheden gaat optimaliseren. Door middel van praktijkgerichte casussen en oefeningen leer je creatief denken en werk je aan je uitstaling. Na het afronden van een cursus ben je in staat om grotere stappen te zetten en krijg je uiteindelijk meer zingeving in het leven.

Incompany training persoonlijke groei
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus persoonlijke groei wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!