Anderen zoeken vaak naar:
Mindmapping

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 8)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Snellezen

Lees je veel? Heb je moeite met het doornemen van allerlei documenten? E-mailberichten, vakliteratuur en belangrijke documenten die je moet lezen en die zich maar op blijven stapelen? Volg een training Snellezen om snel en zorgvuldig belangrijke informatie te filteren!

Tijdens je werk en in je privéleven stapelt het leeswerk zich snel op. Om te voorkomen dat je de bomen door het bos niet meer kunt zien, is het prettig om een handvat aangereikt te krijgen. Dit handvat is het leren Snellezen. Je bespaart veel tijd en bovendien onthoud je na het volgen van de training informatie veel beter.

Tijdens de training leer je van een professionele docent een plan van aanpak te maken om teksten beter te filteren. Door tijdens en na de training te oefenen, pak je gegarandeerd veel tijdwinst tijdens het lezen. Na afloop van de training filter je moeiteloos belangrijke zaken uit lange teksten.

Incompany training Snellezen
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Snellezen wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!