Anderen zoeken vaak naar:
Stress
Werkdruk

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 78)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Time Management

Wat is timemanagement?
Wanneer je erg druk bent met werk en problemen hebt met het inplannen van je werkzaamheden is een cursus timemanagement misschien wel een goed idee voor jou. Tijdens een training timemanagement leer je hoe je taken en tijd efficiënt kan inplannen. Zo vindt je een betere balans tussen primaire en secundaire taken. Met het toepassen van timemanagement ben je in staat doelen te behalen door middel van een realistische planning. Hierdoor weet je beter om te gaan met werkdruk en zal je op het werk minder stress ervaren.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

  • Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

  • E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Met een cursus timemanagement leer je resultaatgericht werken. De training is bedoeld voor mensen die vaak moeite hebben met het managen en uitvoeren van taken in de beschikbare tijd. Tijdens de cursus leer je hoe je meer overzicht, ontspanning en uiteindelijk meer zingeving krijgt in je werk. Een training timemanagement geeft meer inzicht in je tijdsbesteding en persoonlijke valkuilen. Je leert hoe je een eenvoudige probleemanalyse kan maken en prioriteiten stelt. Na het afronden van een cursus zal je merken dat je meer controle en overzicht hebt gekregen in je werk.

Incompany training timemanagement
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus timemanagement wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!