Anderen zoeken vaak naar:
Beïnvloeden
Overtuigen
Effectief Communiceren
Assertiviteit
Persoonlijke groei

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 14)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen is het beeld dat je over jezelf hebt en hoeveel vertrouwen je in jezelf hebt. Wanneer je meer zelfvertrouwen hebt sta je zelfverzekerder in het leven. Andersom kan een gebrek aan zelfvertrouwen leiden tot onzekerheid. Dit kan veroorzaakt worden door interne of externe invloeden. Zelfvertrouwen is iets wat je moet ontwikkelen en stapsgewijs opbouwt. Je zal aan jezelf moeten werken om zelfvertrouwen op te doen. Hiervoor is het mogelijk om een cursus zelfvertrouwen te volgen.

Met een training zelfvertrouwen leer je waar onzekerheid vandaan komt en hoe je het kan herkennen. Ook krijg je training in je verbale en non-verbale communicatie om bewust te bouwen aan je zelfbeeld. De cursus zelfvertrouwen is er voor mensen die zich regelmatig onzeker voelen over zichzelf of over hun omgeving en het idee hebben dat ze niet genoeg uit zichzelf halen. Zo werk je aan je assertiviteit en leer je voor jezelf op te komen. Tijdens de training krijg je realistische casussen en rolspellen uit de praktijk. Met deze oefeningen leer je hoe je van je oude patroon afstapt en ga je op zoek naar je sterke eigenschappen.

Mensen die onzeker gedrag vertonen hebben de neiging hun capaciteiten te ondermijnen. Ze erkennen niet wat ze allemaal kunnen en zitten in een negatieve spiraal. Tijdens een cursus zelfvertrouwen leer je hoe je uit deze negatieve spiraal komt en hoe je jouw angsten loslaat. Samen worden er realistische doelstellingen gesteld en wordt je gemotiveerd om uitdagingen aan te gaan in plaats van ze te ontwijken. Op die manier werk je stapsgewijs aan het verbeteren van je zelfbeeld. Gedurende de basistraining zelfvertrouwen komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De oorzaken van je onzekerheid
  • Wie ben ik en wat zijn mijn kwaliteiten?
  • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen
  • Omgaan met feedback en kritiek
  • Positief denken

Na de cursus zelfvertrouwen ben je in staat om zelfstandig aan je zelfvertrouwen en assertiviteit te werken. Je hebt verschillende technieken geleerd, waarmee je een kleine gedragsverandering mee in gang kan zetten. Tijdens de cursus ben je meer bewust geworden van je kwaliteiten en sterke eigenschappen. Met deze reflectie ben je positiever over de toekomst en ben je begonnen met het vergroten van je eigenwaarde. Aan het einde van de cursus heb je meer inzicht gekregen in jezelf en je omgeving. Hierna ben je zelf verantwoordelijk voor een positieve gedragsverandering.

Incompany training zelfvertrouwen
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus zelfvertrouwen wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!