Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 5)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Evaluaties voor 'Pixels en Pagina's'

8.5
9 evaluaties
100% beveelt aan

9
Zowel de training als de trainer pasten prima bij mijn scholingsvraag. Peter is een bekwame, geduldige en kalme man die aansloot bij de manier waarop ik leerde. Aldoende steek je in een dag veel op. De enige struikelpunten die ervaren heb, zijn de technische gebreken van onze organisatie. Maar dat staat verder los van de training.
8
Persoonlijke training gehad van Peter. Prima uitleg, Peter is geduldig, kalm en kijkt echt hoe je leert. Voor mij een prettige wijze. Hoewel ik een hele dag persoonlijk lang vind, kan ik geen tips geven waardoor Peter het beter kan doen. Volgende keer zou ik halve dagen prefereren maar zeker weer kiezen voor Peter Maas als trainer.
8
Zeer kundige docent die lastige informatie op een leuke/originele manier overbrengt. Hij luistert goed naar het doel van de cursist waardoor de aansluiting naar praktijk goed is. Ik vind het en zeer groot pluspunt dat hij liefde voor het vak heeft en met veel passie lesgeeft. Hierdoor neemt hij jou in zijn enthousiasme mee. Aanrader!
8
Ik heb training gehad op mijn werk. Maakt dat je meteen aansluit op de praktijk. Heel handig. Verder vind ik de uitleg heel praktisch en begrijpelijk. Peter is een rustige man met geduld en kijkt goed naar de manier waarop je leert. Werkte voor mij heel prettig omdat ik leer door te doen en minder door te luisteren. Ik heb na 2 dagen een volledige nieuwsbrief af en die ziet er erg goed uit. Goede ervaring mee, nu nog gaan oefenen!
9
Was echt een heel goede en duidelijke training. Op ons vakgebied toegespitst. En geen onnodige theorie. Trainer legt rustig en duidelijk uit. Heeft een aangename manier van uitleggen. En vooral het vastleggen van de uitleg in een filmpje maakt het op een later tijdstip terugkijken ideaal. daardoor verwacht ik veel profijt te zullen hebben van deze training.
8
Duidelijke uitleg. Veel aandacht voor vragen van de cursist.
9
trainer was ok ->goed
9
zeer deskundig -> en didatictisch dik in orde
8,5
duidelijke instructies,plezierige uitleg, leerzaam