Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

ProjectsOne

ProjectsOne laat resultaten achter, geen rapporten.
Wij geloven in flexibiliteit. Het overleven, veranderen, verbeteren, versnellen van organisaties en processen kan alleen met flexibiliteit. Flexibiliteit is die dingen doen die u het beste helpen in de duurzame ontwikkeling van uw organisatie.

ProjectsOne bestaat uit enthousiaste en flexibele professionals. Stuk voor stuk met uitgebreide kennis en ervaring in projecten, het geven van trainingen, projectmatig werken & denken en begeleiding. Zo bieden we u precies de ondersteuning die u kunt gebruiken om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

We kiezen altijd voor een open en flexibele benadering. Omdat we niet tegen, maar met onze klanten praten, komen we altijd uit op solide maatoplossingen. Met meetbare uitkomsten in euro's, klant- en personeelstevredenheid. En omdat uw organisatie geen proeftuin is en veranderingen vaak al complex genoeg zijn, implementeren we deze samen in één keer goed.
ProjectsOne de specialist in Lean en Six Sigma trainingen. Ook in-house mogelijk!

Evaluaties voor 'ProjectsOne'

8.7
17 evaluaties
100% beveelt aan

9
Coaching had praktischer getraind kunnen worden
8
Trainer was scherp en hield iedereen bij de les. 8 uur lang zo'n training is teveel van het goede, dan heeft iedereen moeite om scherp te blijven.
9
Hoge deskundigheid en enthousiasme. Opbouw van het lesmateriaal is duidelijk. Tip: meer vanuit de A3 van de cursisten werken. Leuke en leerzame training. Bedankt!
8
Training was helaas tekort om alle onderwerpen in de diepte te behandelen. Training zelf was zeer informatief en leerzaam en Martin is zeer vaardig in de theorie en het ondersteunen en coachen van de cursisten.
8,5
Flexibel, plezierig en toegankelijk, persoonlijk, snel, verbindend, ter zake zeer kundig - uitstekend docent: weet kennis treffend over te brengen.
8,5
De masterclasses van projectsone zijn erg leuk om te volgen. Divers in kennis en kunde en een goede mix van harde en zachte aspecten rondom mijn vak die waardevol zijn om te leren. Direct meerdere lessen kunnen integreren in mijn dagelijks werk met positief gevolg. Daarnaast een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten.
8,2
Goede en interessante masterclasses met trainers die de stof goed beheersen. De stof biedt voldoende houvast om naderhand in de praktijk mee verder te experimenteren. Tip; bied per onderwerp een goede literatuurlijst o.i.d.
8
Sorry dat ik zo kritisch ben. Locatie en materiaal kan je niet samen meten. Niet MECE. Materiaal boek Minitab top, slide deck trainer perfect. Locatie is ok. Ik denk wel dat jullie de zaal iets gezelliger kunnen maken. Ik vind wel dat koffie en thee erg achterblijft met wat ik gewend ben bij andere opleidingsinstituten. Mijn advies is koffie machine vervangen door iets beters bv kupjes. En bij thee veel meer keuze aanbieden. Ik was bij Regardz waar je zelf thee kon maken met zakjes en 6 soorten losse thee. Dat geeft echt zo'n geluksgevoel. Middag lunch was perfect. Als koffie en thee goed is en er iets meer keuze is aan appels, bananen en wellicht iets met gezonde snoepjes een opwaardering krijgt dan zou ik het een 9 geven.
10
Een inspirerende training, die aansluit bij mijn praktijk. Ik verwacht dit met plezier te kunnen gebruiken om de manier waarop wij werken binnen onze afdeling/organisatie samen met mijn collega's te kunnen verbeteren. Inspirerende trainer, die de stof beheerst, en die ook kan overbrengen aan de cursisten. Dat doet zij op een zeer enthousiaste en toegankelijke manier. Kijkt uitstekend wat de groep nodig heeft en geeft dat ook, zonder haar programma volledig te laten vallen. Didactisch gezien is zij een meester, omdat zij op de juiste manier en op de juiste momenten werkvormen weet af te wisselen. We hadden een zeer diverse groep, maat zij weet iedereen te binden. Samengevat; Het was een feest om van deze gouden trainer les te mogen krijgen. Ik verzoek jullie deze opmerkingen aan haar over te brengen, waarvoor dank, Patrick Beekveldt
9
ProjectsOne verzorgt een gedegen opleiding met zeer ervaren trainers en veel praktijkvoorbeelden. Goede nazorg bij opstart projecten voor deelnemers.

Toon meer evaluaties
(nog 7)