Anderen zoeken vaak naar:
Acquisitie
Sales management
Verkoop buitendienst
Verkoopvaardigheden
Onderhandelen

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 3)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Accountmanagement

Wat is accountmanagement?
Accountmanagement is het strategisch beheren van contacten en relaties om klanten te behouden, maar ook het werven van nieuwe klanten. Het doel van accountmanagement is het verbeteren van bedrijfsresultaten door middel van een hoge tevredenheid en loyaliteit bij de klant. Een accountmanager is degene die zich bezighoudt met accountmanagement binnen een organisatie. Daardoor is de accountmanager ervoor verantwoordelijk dat een klant tevreden is en heeft daardoor een belangrijke rol. Met deze positie is de accountmanager het aanspreekpunt voor klanten. Het is dus belangrijk dat hij/zij communicatief sterk is en resultaatgericht kan werken. Om deze eigenschappen te verbeteren is het voor accountmanagers mogelijk om een cursus accountmanagement te volgen.

Met een training accountmanagement krijg je de basisprincipes van accountmanagement en werk je aan je praktische vaardigheden. Tijdens een cursus accountmanagement verbeter jezelf op je commerciële vaardigheden en leer je hoe je de problemen en behoeftes van een klant kan achterhalen. De training accountmanagement is bedoeld voor accountmanagers of andere managers en commerciële medewerkers die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren. Na deze cursus ben je in staat om langdurige relaties op te bouwen en kun je door je kennis en ervaringen de bedrijfsprestaties verbeteren. Je weet met een professionele en proactieve houding prospects te motiveren om in zee te gaan met jouw organisatie. Tijdens een cursus accountmanagement worden onder andere de volgende onderwerpen besproken:

 • De rol en taken van een accountmanager
 • Verbaal en non-verbaal communiceren
 • Gespreks-, vraag- en luistertechnieken
 • Basisprincipes van relatiemanagement
 • Het schrijven van een goed accountplan

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training accountmanagement
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus accountmanagement wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!