Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 8)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Acquisitie

Wat is acquisitie?
De term acquisitie wordt binnen sales gebruikt voor het werven van nieuwe klanten en projecten. Voor het benaderen van klanten wordt onderscheidt gemaakt tussen warme en koude acquisitie. Wanneer we spreken over koude acquisitie is er van tevoren geen contact geweest met de mogelijke klant. De potentiële klant, ook wel prospect genoemd, wordt dus ongevraagd benaderd. Dit gebeurt vaak door middel van telefonische verkoop. Daarnaast kun je ook nog klanten benaderen met warme acquisitie. In dit geval wordt een bestaande klant benaderd met een gerichte aanbieding. Mensen waarderen doorgaans warme acquisitie meer dan koude acquisitie, wat vaak niet op prijs wordt gesteld. Voor het juist acquireren is het mogelijk om een cursus acquisitie te volgen.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Met een cursus acquisitie leer je hoe je klanten en prospects kan benaderen. De sales training is er voor iedereen die te maken heeft te maken met acquisitie. Dit kunnen beginnende ondernemers zijn, maar ook mensen die bijvoorbeeld een functie hebben als accountmanager, verkoper, marketeer, commercieel medewerker en callcenter medewerker. Je leert hoe jezelf en je product kan presenteren en weet welke valkuilen er zijn. Met praktijkgerichte casussen en oefeningen leer je hoe tijdens het verkoopgesprek kan reageren op klachten en tegenwerpingen. Na afloop van een cursus acquisitie heb jezelf verbetert op je verkoopvaardigheden en ben je in staat effectiever klanten c.q. prospects te benaderen. Tijdens de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • SMART-methodiek
 • Vraag-, luister- en gespreksvaardigheden
 • Deepselling, cross-selling en up-selling
 • Het schrijven van een verkoopplan
 • Decision Making Unit (DMU)

Incompany training acquisitie
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus acquisitie wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!