Anderen zoeken vaak naar:
Communicatieve vaardigheden
Sales Training
Verkoopvaardigheden

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 22)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Commerciële Vaardigheden

Wat zijn commerciële vaardigheden?
Voor vrijwel elke baan is het gewenst om commerciële vaardigheden te hebben. Ook al ben je niet actief in een commerciële functie. Met commerciële vaardigheden ben je bewuster van de markt waar je bedrijf zich in bevindt. Daarmee kun je met kleine handeling al een bijdrage leveren binnen je organisatie. Je hebt meer commercieel inlevingsvermogen in sales management en weet hoe je zelf een contributie kan leveren aan de resultaatgerichtheid van je organisatie. Met een cursus commerciële vaardigheden kun jezelf onder andere verbeteren op je klantgerichtheid en verkoopvaardigheden.

Het mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.

  1. Klassikaal
    Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische vaardigheden. De docent zal tijd hebben voor praktijkvragen.

  2. E-learning
    Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.


Een training commerciële vaardigheden is er voor iedereen die meer inzicht en vaardigheden wil opdoen in commercie. De training is in het bijzonder geschikt voor mensen met een functie als teamleider, commercieel medewerker, verkoper en winkelpersoneel. Tijdens de workshop krijg je onder andere de basisbeginselen van een goed verkoopgesprek en klantgerichte sales. Hierdoor leer je hoe je een gesprek kan beïnvloeden en een klant kan overtuigen. Je weet wat de behoefte is van de klant en weet deze te combineren met de doelstellingen van je organisatie. Na afloop van een training commerciële vaardigheden heb je inzicht in de trends en ontwikkelingen van de markt waar jezelf in bevindt en weet je hoe je een product of dienst moet aanbieden.

Incompany training commerciële vaardigheden
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus commerciële vaardigheden wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!