Anderen zoeken vaak naar:
Verkoopvaardigheden
Commerciële vaardigheden

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 61)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus klantgerichtheid

Wat is klantgerichtheid?
Met klantgerichtheid probeert een organisatie optimaal te anticiperen op de wensen en behoeftes van een klant. Bij klantgerichtheid wordt naast klantvriendelijkheid gestreefd naar het volledig oplossen van een probleem. Tevens probeer je voor klanten niet enkel en alleen het probleem op te lossen, maar kijk je naar de gehele situatie en doe je suggesties hoe je ze eventueel nog verder kan helpen. Met een klantgerichte organisatie verdiep je jezelf in de wensen en behoeften van de klant, zelfs als deze er niet direct om vraagt. Voor mensen die graag meer willen weten over klantgerichtheid is het mogelijk om een cursus klantgerichtheid te volgen.

Tijdens een training klantgerichtheid leer je hoe je binnen jouw organisatie een klantgerichte werkwijze kan implementeren. De cursus is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met klantcontact en graag klantgerichter willen werken. Voor het volgen van een cursus klantgerichtheid kun je onder andere actief zijn in een functie als: helpdeskmedewerker, verkoper, marketeer, leidinggevende, manager en secretaresse. Gedurende de cursus krijg je praktische voorbeelden hoe je om kan gaan met klachten en boze klanten. Je krijgt scholing in verschillende luister- en vraagtechnieken. Daarnaast leer je ook om te gaan met onredelijkheid en hoe je gesprekken toch positief kan afsluiten. Door middel van realistische casussen wordt je optimaal voorbereidt op verschillende situaties die kunnen voortkomen. Met de cursus klantgerichtheid komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Verschillende klanttypen
 • Hoe kan jouw organisatie klantgericht ondernemen?
 • Competenties klantgerichtheid
 • Interne en externe klantgerichtheid
 • De processen voor een goede klantgerichtheid
 • Verschillende manieren van klantgericht communiceren
 • Lichaamstaal en persoonlijke houding

Na het volgen van een training klantgericht werken ben je in staat de controle en het overzicht te bewaren in een lastige situatie. Zo probeer je altijd samen met de klant een passende oplossing te vinden. Je bent na het afronden van een cursus klantgericht werken voorbereidt op eventuele lastige klanten en weet hoe je dient om te gaan met emoties. Daarnaast weet je hoe je een klantgerichte strategie kan implementeren in je organisatie. Je hebt geleerd hoe je processen kan verbeteren ten behoeve van de wensen van een klant.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training klantgerichtheid
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus klantgerichtheid wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!