Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 22)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus onderhandelen

Wat is onderhandelen?
Met onderhandelen (of negotiating) zijn ten minste twee partijen met elkaar in gesprek met het doel om samen iets te bereiken, maar met verschillende intenties. In een onderhandeling ben je afhankelijk van de tegenpartij, daarom is het dus erg belangrijk om deze op de juiste manier te benaderen. Als onderhandelaar moet je in eerste instantie ervoor zorgen dat je eigen organisatie zijn beoogde doelstelling behaald, maar daarnaast dien je ook rekening te houden met de tegenpartij. Hiervoor zijn veel verschillende methodes en technieken. Tijdens een cursus onderhandelen leer je deze methodes en technieken beheersen.

Een training strategisch onderhandelen is er voor iedereen die op regelmatige basis onderhandeld met klanten, leveranciers of partners. Tijdens deze onderhandelingen is het van groot belang dat er een goede relatie wordt behouden. Dit vereist veel kennis en vaardigheden van een onderhandelaar. Met een cursus onderhandelen leer je verschillende onderhandelingsstijlen aan te nemen. Iedere tegenpartij heeft een andere benadering nodig, daarom is het belangrijk om verschillende rollen aan te kunnen nemen. Tijdens de cursus worden deze stijlen met verschillende onderhandelingstechnieken geoefend en krijg je tips hoe je moet reageren op een agressieve tegenpartij. Je leert hoe je effectief het eindresultaat van een onderhandeling kan beïnvloeden. Met de training onderhandelen komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Omgaan met stiltes
  • Reageren op bedriegende argumenten
  • Non-verbaal communiceren
  • Dilemma-aanpak
  • Concessies en afronden onderhandelingen
  • GAP-onderhandelen
  • Harvard onderhandelen

Na afloop van een cursus onderhandelen ben je in staat om meer uit je onderhandelingen te halen. Je weet hoe je verschillende technieken en rollen kan toepassen, maar ook hoe je op verschillende onderhandelaars moet reageren. Tijdens de onderhandelingen weet je een positieve sfeer te behouden en weet je van tevoren welke doelstellingen je wilt behalen. Je bent beter voorbereidt op een onderhandeling en kan zo effectief en stapsgewijs naar je beoogde doel werken. Zo ben je al voor de onderhandelingen bewust van eventuele valkuilen en obstakels.

Incompany training onderhandelen
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus onderhandelen wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!