Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 31)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Sales Training

Wat is salestraining
Sales is natuurlijk cruciaal voor elke commerciële organisatie. Verkopers zijn elke dag bezig met het binnenhalen van waardevolle klanten en het onderhouden van contacten met bestaande klanten. Een goede verkoper helpt een organisatie te groeien en zorgt voor betere verkoopresultaten. Als verkoper ben je niet alleen verantwoordelijk voor de acquisitie van een bedrijf, maar ben je ook degene die moet zorgen voor een hoge klanttevredenheid. Het is daarom belangrijk dat een verkoper zijn klant goed kent en mee kan denken. Elke klant heeft een andere benadering nodig en dat vereist veel kennis en vaardigheden van een verkoper. Daarvoor is het mogelijk om een salestraining te volgen.

Tijdens een training sales krijgen verkopers, accountmanagers en marketeers scholing in de rol en taken van een verkoper. Een cursus sales is er daarnaast voor iedereen die die affiniteiten heeft met sales en graag zijn prestaties wil verbeteren. Iedereen krijgt weleens te maken met verkoopgesprekken, mede daarom is een cursus sales ook voor ondernemers en commerciële medewerkers erg interessant. Met een salestraining krijg je les in het houden van verkoopgesprekken en gespreksvaardigheden. Je leert hoe je de problemen en behoeftes van een klant kan achterhalen en hoe je hierop kan inspelen. Tijdens een gesprek is het belangrijk dat je jouw eigen positie en die van de gesprekspartner goed kent. Hiervoor is een goede voorbereiding erg belangrijk. Met een salestraining leer je hoe je jezelf kan voorbereiden op een gesprek.

Naast de praktische vaardigheden krijg je scholing in de theoretische kennis van sales. Je leert de verschillende methoden, modellen, fasen en technieken van het verkopen. Met deze kennis ben je in staat om een concreet salesplan en goede planning te maken. Eveneens komt het presenteren van jezelf en je product aan bod. Je krijgt de theoretische achtergrond voor het opbouwen van een koopbehoefte, onderhandelen, beargumenteren van de prijs en hoe je dient om te gaan met klachten en bezwaren. Zo leer je in te spelen op signalen en uiteindelijk een interesse om te zetten naar een daadwerkelijke aankoop.

Tijdens een cursus salestraining komen daarnaast de volgende onderwerpen aan bod:
 • Gespreks-, vraag- en luistertechnieken
 • Deep selling, cross selling en up selling
 • Consultative selling
 • Accountmanagement & Relatiebeheer
 • Decision Making Unit (DMU)
 • Communicatiemodellen
 • Acquisitie van prospects
 • Het werken met een verkoopinformatiesysteem
 • Non-verbaal communiceren

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training sales
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een salestraining wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!