Anderen zoeken vaak naar:
Acquisitie
Telefoneren

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 14)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus telefonische verkoop

Wat is telefonische verkoop?
Veel klantcontact gaat tegenwoordig nog per telefoon en daardoor is het erg belangrijk dat je hier de juiste zorg aan besteedt. Telefonisch contact kan vaak nog lastig zijn doordat er geen non-verbale communicatie is. Mensen zijn over de telefoon nog vaak en snel terughoudend. Wanneer je per telefoon contact hebt met een klant ben je het visitekaartje van je organisatie. Je moet een klant daarom goed te woord kunnen staan. Hiervoor zijn specifieke vaardigheden voor nodig. Met een cursus telefonische verkoop zijn deze vaardigheden te trainen.

Tijdens de training telefonische verkoop krijg je de theoretische kennis en praktische vaardigheden geleerd die je helpen meer rendement uit een telefonische verkoop te halen. Een cursus telefonische verkoop is o.a. bedoeld voor mensen die een functie hebben als telefonisch verkoper, marketeer of accountmanager. Daarnaast is de training voor iedereen die met hun werk ooit te maken heeft met telefonische acquisitie. Met een cursus telefonische verkoop leer je hoe je als verkoper stapsgewijs en efficiënt een klant of prospect kan overtuigen. Je krijgt training in verschillende gesprekstechnieken, waardoor je in een gesprek in staat bent om het gesprek te sturen. Door middel van realistische casussen leer je koopsignalen te herkennen en weet je hierop in te springen. Tevens krijg je les in het omgaan met weerstand en tegenwerpingen. Tijdens de cursus telefonisch telefoneren komen daarnaast de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het schrijven van een goed script
  • Het acquisitiegesprek en structuur
  • Unique selling point van je product of dienst
  • Gespreks-, vraag- en luistertechnieken
  • Afsluittechnieken voor een gesprek


Na afloop van een cursus telefonische acquisitie heb je een eigen stijl ontwikkeld die comfortabel is voor jezelf. Je hebt feedback gekregen op je stem- en taalgebruik, waardoor je rustiger en helderder overkomt. Met deze eigen stijl kom je prettiger over in een telefoongesprek. Daarnaast heb je training gehad in het voorbereiden van een gesprek. Hierdoor wordt je niet meer verrast door obstakels of valkuilen. Je weet wat je kan verwachten en begrijpt hoe je hierop moet anticiperen.

Incompany training telefonische verkoop
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus telefonische verkoop wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!